Új hozzászólás Aktív témák
-
tototto
csendes tag
látom kisebb fajta politikai vita alakult ki
szal a monitorokhoz visszatérve akkor vigyem vissza boltba megnézetni monitort, vagy fölösleges?
Ma meg mindenki bulizza szét az agyát BUÉK!!! -
tototto
csendes tag
miért, én sulinetre vettem, és miért baj hogy arra??
tényleg garanciális problémákkal ilyenkor kihez kell fordulni, mert a samsung garancia nem azt jelenti hogy samsung szerviz?, vagy a boltba kell visszavinni ahol vettem, esetleg a sulinetnek van valami cime ahova a garanciális dolgokkal kel elmenni? -
tototto
csendes tag
nekem is ilyen monitorom van alapjában megvagyok vele elégedve csak a moire kezd zavarni máshol nem szembetűnő csak 800*600/100hzen most ujonnan 120 hertzen is előjött, nokia test monitorral jol látható a fekete háttereknél, meg ugye játékban is, gondoltam a mosógép zavar be a fürdőből ami nincs 50centire se a monitortól de ahogy látom mással is ez van akkor nem egyedi, akkor szervizbe ilyesmivel nem érdemes visszavinni?? mert elvégre most betudom állitgatni a moire ikonokkal de ez nem lesz egyre rosszabb az idő haladtával??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest