- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototto
csendes tag
látom kisebb fajta politikai vita alakult ki
szal a monitorokhoz visszatérve akkor vigyem vissza boltba megnézetni monitort, vagy fölösleges?
Ma meg mindenki bulizza szét az agyát BUÉK!!! -
tototto
csendes tag
miért, én sulinetre vettem, és miért baj hogy arra??
tényleg garanciális problémákkal ilyenkor kihez kell fordulni, mert a samsung garancia nem azt jelenti hogy samsung szerviz?, vagy a boltba kell visszavinni ahol vettem, esetleg a sulinetnek van valami cime ahova a garanciális dolgokkal kel elmenni? -
tototto
csendes tag
nekem is ilyen monitorom van alapjában megvagyok vele elégedve csak a moire kezd zavarni máshol nem szembetűnő csak 800*600/100hzen most ujonnan 120 hertzen is előjött, nokia test monitorral jol látható a fekete háttereknél, meg ugye játékban is, gondoltam a mosógép zavar be a fürdőből ami nincs 50centire se a monitortól de ahogy látom mással is ez van akkor nem egyedi, akkor szervizbe ilyesmivel nem érdemes visszavinni?? mert elvégre most betudom állitgatni a moire ikonokkal de ez nem lesz egyre rosszabb az idő haladtával??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest