- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
Aktív témák
-
bud
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy úgy veszem észre, hogy a vadiúj (kb 2 hetes) 765MB-s monitoromon a kép sokszor egyszerűen ''vízszintesen beremeg'', vagyis kicsit jobbra-balra alig észrevehetően, de azért zavaróan. Azért vettem ezt a monitort, mert nekem kell a 100hz-es képfrissítés, és a tű kép. Talán mintha Word alatt gyakrabban jelentkezik a probléma, de lehet ezt csak én érzékelem így, mert akkor tőbbet figyelem a monitort... Az otthoni Viewsonic p70f-es monitorom szintén 100hz-en fut, és ott semmi ilyen problémám nincs (vagy azért az egy más kategória, másfélszer drágább is, és ezért a samsung ennyivel szarabb... NA NE MÁR!)
Esetleg lehetséges az, hogy szoftveres a hiba, ócska a videókártya, rosszul van beállítva? A videokártya egy NVIDIA Geforce FX 5200-es, de minden más ok a gépben, és szerintem ennek is elégnek kellene lennie, mert játszani úgyse játszok...)
Kérdés: Vigyem vissza a monitort a garanciával, hogy csinálják meg, vagy előbb még próbálkozzak??? :(
Köszi a válaszokat előre is!
Bud
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő