Hirdetés
Aktív témák
-
bud
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy úgy veszem észre, hogy a vadiúj (kb 2 hetes) 765MB-s monitoromon a kép sokszor egyszerűen ''vízszintesen beremeg'', vagyis kicsit jobbra-balra alig észrevehetően, de azért zavaróan. Azért vettem ezt a monitort, mert nekem kell a 100hz-es képfrissítés, és a tű kép. Talán mintha Word alatt gyakrabban jelentkezik a probléma, de lehet ezt csak én érzékelem így, mert akkor tőbbet figyelem a monitort... Az otthoni Viewsonic p70f-es monitorom szintén 100hz-en fut, és ott semmi ilyen problémám nincs (vagy azért az egy más kategória, másfélszer drágább is, és ezért a samsung ennyivel szarabb... NA NE MÁR!)
Esetleg lehetséges az, hogy szoftveres a hiba, ócska a videókártya, rosszul van beállítva? A videokártya egy NVIDIA Geforce FX 5200-es, de minden más ok a gépben, és szerintem ennek is elégnek kellene lennie, mert játszani úgyse játszok...)
Kérdés: Vigyem vissza a monitort a garanciával, hogy csinálják meg, vagy előbb még próbálkozzak??? :(
Köszi a válaszokat előre is!
Bud
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Starlink
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900/00 Gaming OLED Monitor 240Hz
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest