Hirdetés
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
bud
csendes tag
Ja, még valami, akkor a szobatársam Syncmaster 757p-je mért nem remeg be???
Grrr -
bud
csendes tag
Hali!
Kollégiumban lakok, és itt van ugyan két konnektor is, de az egyikbe dugtunk be egy túlfeszültségvédőt, ami 8 felé oszt el, na innen húztam el egy hosszabítóval az áramot az én gépemhez is (tehát egy konnektorban van két számítógép, amiből ráadásul mindíg megy a másik is, mert így van megosztva a net, itt van egy hűtő aktív hangszórók, lámpa,nyomtató...) Na lehet,hogy ez egy kicsit sok? Xarjam le a túlfesz védő nyújtotta előnyöket, és csatlakozzak a másikhoz?
Ki fogom próbálni, de most mennem kell (enni :)), de addig is várom a tippeket!
Köszi
Bud -
zdarai
tag
HAli!
nekem is volt hasonló problémám, ugyanezzel a monitorral. Társasházban lakunk (tudom, hogy senkit nem érdekel) és akkor rmrgett, be, amikor az ősszes cucc egyetlen nem süllyesztett konektorba volt erőszekolva, és egy másik helyen valami nagyobb teljesítményű gépet bekapcsoltunk (pl mosógép)
Nézd meg, hogy milyen a lakás / ház áramellátása, stb. Nálam megoldotta a problémát, hogy két konektorból veszem a cuccost.
Ja, azelőtt LG studioworks volt, azt meg egyenesen kicsinálta az egész.
Talán Nálad is megoldhatja a problémát... -
bud
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy úgy veszem észre, hogy a vadiúj (kb 2 hetes) 765MB-s monitoromon a kép sokszor egyszerűen ''vízszintesen beremeg'', vagyis kicsit jobbra-balra alig észrevehetően, de azért zavaróan. Azért vettem ezt a monitort, mert nekem kell a 100hz-es képfrissítés, és a tű kép. Talán mintha Word alatt gyakrabban jelentkezik a probléma, de lehet ezt csak én érzékelem így, mert akkor tőbbet figyelem a monitort... Az otthoni Viewsonic p70f-es monitorom szintén 100hz-en fut, és ott semmi ilyen problémám nincs (vagy azért az egy más kategória, másfélszer drágább is, és ezért a samsung ennyivel szarabb... NA NE MÁR!)
Esetleg lehetséges az, hogy szoftveres a hiba, ócska a videókártya, rosszul van beállítva? A videokártya egy NVIDIA Geforce FX 5200-es, de minden más ok a gépben, és szerintem ennek is elégnek kellene lennie, mert játszani úgyse játszok...)
Kérdés: Vigyem vissza a monitort a garanciával, hogy csinálják meg, vagy előbb még próbálkozzak??? :(
Köszi a válaszokat előre is!
Bud
Aktív témák
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- iPhone topik
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest