Új hozzászólás Aktív témák
-
petertaylor
csendes tag
Hello.
Eladó Samsung S3310, új, garanciás Tmobilos ,kártyával a kártyán 3300 huf 91 perc és 116sms van(köbö9000 huf)ÁRA:
20000huf06-30-419-1542
-
Solger
csendes tag
Üdv.!
Az ugye tel. hiba, ha felhívnak és a tel. pár másodpercig csak alig hallhatóan csörög a gép és aztán válik hirtelen normálisan hallhatóvá? Nem erősödő csengőhangról beszélek
Köszi a válaszokat!G.
-
SunBreeze
aktív tag
hány napig bírja az aksija?
oh fuck, most látom hogy üzleti előfizu 15e -
Tristis
őstag
válasz
hcstuning #11 üzenetére
Én nagyon várom, hogy sikerül-e neked feltenni a játékokat! Gondolom ugyanúgy az usb-os módszerrel kell majd, amit az L700-as topikjában olvastam. Ha úgy működne a dolog nálam befutó lesz a telefon (márha a Trémobil is forgalmazza majd. Remélem 2 hónap alatt bekerül az árlistába.)
-
Tristis
őstag
Remélem a T-mobájk is belerakja a kínálatába! Ideális társam lenne előfizuval 10.000Ft-os ár körül akciósan. A pannon akció az brutális! Kár, hogy pont most megyek el onnan, mert viselhetetlenek a percdíja
Jöhet a T flotta... már csak egy jó készülék kéne 10e körül... de nincs!.. (L700-as nehéz és nagy és a kijelző kicsit butácska is, inkább várok még 2 hónapot...)
-
hcstuning
tag
Kinézetre nekem egyértelműen vivős lett a Samsung
Amit viszont hiányolok (több Samsungnál is), az a felhasználói felület testre-szabhatósága. (Témák, homescreen beállítások nekem szegényesek. Igaz, van témaszerkesztő.)
Játékot, és más programot (java) még nem sikerült ráraknom, de még nem adtam fel
Fényképezőtől sem érdemes sokat várni, amit láttam Nokiától az meggyőzőbb volt.hcs
-
Ez durva!
A sima előfizuk között 990 a készülék, a flottás csomagnál meg 15.000 -
horowitz
csendes tag
nekem tetszik is
mikorra várható akksi milyen?
-
iNfAntRy
senior tag
Na a samsungnál sem pihennek a mérnökök. 4 honapja volt tesztelesi peldany az L700,de ugy tünik nem sokára jön az útód. Tudásra nem rossz, de hogy a külsőt miért kellett elcseszni azt nem tudom
-
AS
félisten
Nagy sikerül L700 utódja ( még nem hivatalos)
2.1 collos 16 millió színű qvga kijelző ( ez bizony jó kis változás)
99,9 x 48 x 13,9
Fémház
30 mb memoria 8 gb ig bővíthető
Jobb fejeltebb menü
QVGA videó 30 fps felvevő
Kedvező ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest