- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Plazma TV topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- TCL LCD és LED TV-k
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amerikában lehet, hogy máshogy van, de nálunk szinte folyamatos a csökkenés, és nyár körül (épp mostanság) a legolcsóbbak az előző évi modellek. A karácsonyi időszakban már sokkal kedvezőbbek az árak mint induláskor, de az még nem a vége.
Én például nem bántam meg, hogy annak idején megjelenéskor vettem a 49KS8000-et, később a 65C8-at, és most a 77G3-at se. Mindegyikben volt valami, ami miatt az aktuális modellt választottam. Az árcsökkenésre pedig nem akartam várni, többet ért, hogy annyival előbb használjam az új tévét.
#75 Kobe
Így értem, hogy mire gondoltál, de a többiekhez csatlakozom, hogy hasonlót a hasonlóval. A kifutó tévék mindig is sokkal olcsóbbak voltak, mint az újak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megnéztük, hogy mit tud a hatalmas ívelt kijelzővel ellátott, gamer funkciókkal megpakolt kijelző.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest