- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
18-55-ös obihoz milyen polarizált szűrőt érdemes venni és hol? -
Kija
aktív tag
válasz
Victoryus94 #417 üzenetére
Ez gyakorlati tapasztalat?
Hány Ah-s? -
Kija
aktív tag
Érdemes NX30-ba utángyártott aksit venni? Ezek az utángyártottak nem teszik tönkre a fényképezőgépet?
Nyáron 8 napos városnézős utazást tervezünk és nem szeretném ha két látnivaló között lemerülne az aksi és nem tudnék már aznap többet fotózni.
Nézegettem a powerbankokat is (még a napelemeseket is), de nem győztek meg teljesen.
Talán a pótakkumulátor jobb megoldás egy külső töltővel aztán éjszaka lehet tölteni mind a kettő aksit.
Viszont a BP1410 aksikat aranyáron mérik (10000 ft körül láttam). Ezért gondoltam az olcsóbb utángyártottra. Tisztában vagyok vele, hogy valószínűleg nem bírnak annyi töltést mint a gyáriak, de sokkal olcsóbbak.
Szerintetek? -
Kija
aktív tag
válasz
Victoryus94 #387 üzenetére
Ráadásul a 64 bitről visszafogok váltani 32 bitesre, így először felültelepítem, majd jöhet egy tiszta telepítés...
-
Kija
aktív tag
válasz
Victoryus94 #383 üzenetére
Win7 Ultimate 64 bit
Most már ott tartok, hogy frissítek holnap Win10-re hátha az megoldja... -
Kija
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat.
Mindent úgy csináltam amit leírtatok mielőtt ide beírtam volna...
Valószínűleg az USB porttal lesz valami driver gond.
Több kábellel is próbáltam, több USB aljzatban is.
Más cuccokat jórészt felismer, de pl a GPS-t nem. Próbálkoztam már az USB gyökérhub és a Generic USB hub eltávolításával és újratelepítésével is. Az sem segített... -
Kija
aktív tag
Egy kis segxtséget kérnék!
NX30-ról egy PC-re szeretnék képeket elmásolni, de hibá csatlakoztatom USB porthoz egyszerűen nem ismeri fel, így drivert sem telepít hozzá és meghajtóként sem jelenik meg a Sajátgépnél.
Nincs valami megoldás erre? -
Kija
aktív tag
Most sokan beijedtek, pedig semmivel sem lettek rosszabbak az NX gépek. Szerintem nagyon jó választás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest