Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gedeon31 #883 üzenetére
A személyes véleményem következik. Ronda! A fedlap sérülékeny. Idővel kilazul a zsanérja az lcd résznél, és nagyon sok lcd meghibásodik abban a sorozatban. Az lcd körül a műanyag nem túl jó, szerelni (lcd csere) meg egyenesen ingerlő. Persze ha valaki csak asztalon használja, akkor ez elkerülhető, de olyan gépnek nem választanám amit az ember hurcibál.
-
-
erdey_a
addikt
válasz
Gedeon31 #833 üzenetére
Üdv!
Pár hete vettem egy ilyen gépet én is. Illetve ennek a win7-es változatát.
Írnak itt többen nyekergésről, az én tapasztalatom az, hogy az összeszerelés minősége nagyon jó, nem tapasztalom a nyekergést. A billentyűzet az erőssége, nagyon kényelmes, bár kissé ujjlenyomatgyűjtős.
Rövid tapasztalataim alapján az árát megérte, ennyiért, pláne matt kijelzővel eddig jó vételnek tűnik. -
válasz
Gedeon31 #833 üzenetére
Korrekt gép, kicsit nyekergős burkolat, főleg a zsanérok körül. Viszont a hardver megéri az árát. Arra mindenképp érdemes figyelni, hogy az akkura és a töltőre, csak egy év gari van. Ha van lehetőséged tudakold meg milyen vinyóval szerelik, mert a blue és black scorpio szériahibás. Ja és ezek a gépek "elméletileg" csak egyedi lecense kódú Windows 7-el működnek. Sulissal se.
-
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
Gedeon31 #754 üzenetére
Nagyon meg vagyok elégedve vele. Hűtéssel nem volt gond, bár ha húzom 80-84 fok, de tovább nem megy.
A műanyag egy kicsit rotyog, hajlik, de minimális, simán kibírható.
Nekem nagyon tetszik a nagy touchpad. A gombok is teljesen rendben vannak.
A matt kijelző *5.
A teljesítményre sincs semmi problémám. Amire nekem kell bőven megfelel. De azok nálad úgyis másak.Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest