Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy lehet halott egy csokival foglalkozó topik?
-
Szevam
senior tag
Nemrég ettem Cica-Maca csokit. A csomagolása haláli: csillog-villog, wlakmannel görkorizó cica-mica van rajta
. Az íze is finom, nekem bejött
-
Füleske
addikt
Elég halott topik ez , mindenki leszokott már a csokiról ?
Rendeltem egy halom Rapunzelt , ezek közül ajánlom :
Dunkle Vollmilch 46 % (durva tejcsoki)
Espresso (legjobb kávés csoki , pedig alapból nem szeretem a félétcsokikat)
70 % Kakao (étcsoki 100 % rapadura cukorral) -
Füleske
addikt
Mostani kedvencek :
étcsoki :
J.D. Gross Amazonas 60 %
Tesco Finest Organic Peruvian 70 %
Rausch Tobago 75 %
Csokoládia Uganda 80 %tejcsoki :
Tesco Finest Organic Peruvian 39 %
Rausch Puerto Cabello 43 %
Csokoládia Vanuatu 44 % -
Füleske
addikt
Up !
Nem tudja valaki hogy Monte csokit árulnak még Ausztriában ? Olyan 20 éve még volt... -
evente
újonc
eladó 9*10kg bontatlan csomagolású étcsokoládé minimum 47% kakaó tartalom.szav idő:2013,02
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120605/kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120605/kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]18000ft
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hol lehet Budapesten robbanócukros milkát, vagy egyéb márkájú robbanócukros csokit kapni? üdv
-
Mr.Csizmás
titán
up
Studenka csokit keresek, magyarországon. valaki tud ilyet?
-
Borify Péter
aktív tag
Anita vagyok
24 éves
ÉS FÜGGŐ
jöhet mindenfajta,minden mennyiségben
kiló számra megtudom enni
a kedvencem?..mindig más
egy biztos
ha egy nap nem ehetek csokit akkor idegbeteg leszek -
lorcsi
veterán
-
zolikavagyok
újonc
Sziasztok. Barátnőm mindig emlegeti az After Eight-nek a whiskys változatát. Ugygondoltam hogy akkor meglepem, de nemtalálok sehol ( hozzáteszem Angliábol kapta, és lehet h csak ott lehet kapni). Ha valaki tudna segiteni abban hogy hol lehet ilyet kapni vagy hol lehet rendelni, annak nagyon megköszönném. Előre is köszönöm.
-
válasz
Winner_hun #266 üzenetére
nem csak az íze brutális hanem az ára is, a 85%-os finomabb
-
Winner_hun
félisten
Na végre sikerült ilyet is szerezni.
Elég brutális íze van... -
ahallalal
csendes tag
ATQUE likőrös, a pannonhalmi bencések készítik
Tessék ráguglizni, aztán meg megkóstolni.
Másrészt tálalástól függ...Lásd itt...
-
BITBOYS
addikt
Hüü, ma reggel kaptam Belga csokit, de még nem bontottam ki.
-
ToBeY
nagyúr
Na most este a corába kaptam chilis lindt-et
-
Ariadne
őstag
válasz
#24889344 #256 üzenetére
Általában érdemes külföldön megvenni ezeket, ha az ember (vagy ismerős) jár arra. Évente többször van szerencsém belgáékhoz menni, és legtöbbször hozok a duty freeből (mert cipelni azért nem fogom
) valamilyet, most pl. 5 db 200g-os Guylian csoki 10,9 € volt, magyarán 500 Ft körül/db. Annyit megér, pláne hogy itthon két-hromszorosa.
A Lindt meg a Cote d'Or is kifogható jóval olcsóbban nagyobb kiszerelésben, szóval érdemes izzítani a rokonságot.
-
brownus
veterán
mi újabban a moser roth-ra kattantunk rá, van sokféle töltelékkel, nagyon finomak
-
ToBeY
nagyúr
Most ettem egy ilyen Toffee milkát finom volt nagyon
Kérdésem az hol lehet már kapni ilyen Lindt chili-s csokit
-
Robar
csendes tag
Én a napokban fedeztem föl egy új csokit, vagyis csak számomra új. A fiamnak szoktam venni kinder tejszeletet és kinder pingvint. Egyik nap a kicsi fiam megelégelte a csokievést és egy fél pingvinnel már nem tudott megbírkózni. A kezembe nyomta és rámbízta, hogy egyem meg. Hát persze ,hogy nem kellett sokat bíztatni apucit sem!!! Nagyon ízlett, meg kell mondjam . Most ettem ilyet először és egy gyermekkori csokoládé ízére emlékeztet, amit nagyon szerettem, csak sajnos a neve már nem jut eszembe. Nagyon finom csoki, meg tudom érteni a kicsit hogy miért van odáig érte annyira.
-
nike_
addikt
Hú, én is nagy csokimániás vagyok. Mindennap kell ennem 1 szeletet!
Kedvendeim: Kinder Bueno, Milka táblások, Túró Rudolf
, Kinder Pingui.
-
Robar
csendes tag
-
Boxiné
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #250 üzenetére
Nemsokára megyek a boltba, és jól bevásárolok finomságokból. Mint ahogy azt minden héten szoktam.
-
kicsitomi88
őstag
Ajanlom mindenkinek kiprobalasra a COOP Milk Classic tejcsokit, 105 ft egy 100gos tabla es jobban bejon mint a milka. Ezutan milkat kostolva olyba tunt mintha mezet raknanak a milkaba
Van egy masik is ami egy piros sarga kartonszeru papirban van es nejlonnal burkoljak egeszmogyoros nemet csoki, 170 ft egy tabla es olyan finom egeszmogyorosat meg nem ettem, majd ma megnezem es megirom
Komolyan ez tenyleg ut, inkabb egy tabla ilyen mint pl 10 egeszmogyoros milka
100HUFOS uzletlanc arulja.
-
Robar
csendes tag
Sziasztok. Én kicsi koromban azt találtam ki, hogy a mikuláscsokinak a fejét leharaptam és a maradék részét megtöltöttem mézzel. Ugyanúgy a nyuszi csokikkal is és nagyon finom !!! Egyébként mindent szeretek ami csoki, de a kedvenceim közzé tartozik a snickers, lion és az összes egyéb. A haverok sokszor szoktak is csípkelődni velem, hogy "csokista" vagyok. Ez van.
-
stangli
senior tag
Szerintem a csoki ropival együtt nagyon finom. Az édes és a sós keveredik a szádban, próbáljátok ki!
Viszont a ropi, amin csoki bevonat van, az már nem olyan finom!
-
Diego!
senior tag
Gondolom most mindenki sok csokiba "fürdik"
-
Diego!
senior tag
Valaki evett már? [link]
koxx: Ha nem szereted a chilit, akkor nem.
-
dragonfx
veterán
rumos-mazis és a tojáslikőrős ujmilka angyon fini erősne ajánlott.
-
Aki az étcsokit szereti és még nem kóstolta ezt mindenképp próbálja ki Swiss Delice Noir Authentique sparban kapható.
-
Diego!
senior tag
Nagyon finom, aki még nem evett ne hagyja ki!
-
Zewa
senior tag
Ien topic is van?!
Csoki az jó, az finom és különleges. Szeressük!
Az első hsz-ekre reagálva: Sztem be lehet telni a csokival: benyomok egy 150G-t és nekem aznapra elég is volt.
-
Ariadne
őstag
Ó, csokitopik!
Meg is töröm a vizsgacsokimat, mert háromból két részből átmentem.
Nyámm, Cote d'Or éclats de cacao (kakaóbabdarabos étcsoki), ez mindent visz.
-
ladybug
őstag
Csokifagyi pirított, sós mogyoróval.
-
brownus
veterán
rizses csoki és (friss) ananász kombo.... isteni
-
dragonfx
veterán
Nicsak ilyen téma is van.
Én részben függő vagyok, pontosabban nem csoki, hanem édesség(értsd minden aminek édes az íze).
Próbálók le szokni, d emindig visszaesek. -
Integra
titán
[link]
ajánlom mindenkinek figyelmébe a márkát -
szosz
csendes tag
Én azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja-e azt hogy a fehércsoki mitől fehércsoki????
-
Winner_hun
félisten
Jahogy ilyen topik is van. Egyél csokit ha fiatal akarsz maradni
Körlevél: (myvipes)
Téma: A csokoládé igazából zöldség!!
Szöveg: Azt kérdezed,hogyan lehetséges ez?
Nos, a csokoládé nagy része kakaóból áll. A kakaót kakaóbabból nyerik. Bab=zöldség. A cukrot ugyebár cukorrépából vagy cukornádból nyerik. Mivel mindkettő növény, ezért kijelenthetjük,hogy a csokoládé növényi eredetű, amelynek a fogyasztását az orvosok előszeretettel ajánlják.
Sőt,tovább megyek: a tejcsokoládéban tej is található,ami jót tesz a fogaknak, a kisbabák pedig szépen erősödnek tőle.
Tehát: a csokoládé nagyon egészséges, mindennapi fogyasztása kifejezetten javallott!
A csokoládét szokták meggyel (konyakmeggy), narancsszeletekkel és földieperrel ízesíteni. Ezek gyümölcsök, amik szintén nagyon egészségesek!
A csokoládé vásárlásakor problémák léphetnek fel: Hogyan vigyél haza 1 kg csokit a boltból egy verőfényes nyári napon? A megoldás egyszerű: edd meg mindet indulás előtt! A csoki fogyókúrának is kiváló: köztudomású, hogy az édesség elveszi az ember étvágyát. Tehát, minden étkezés előtt egyél meg egy szelet csokoládét, így már nem lesz étvágyad az ételhez,vagyis lefogysz. Ha mégis aggódsz a kalóriák miatt, egyél ugyanannyi fehér és normál csokoládét, így a kalóriák kioltják egymást.
A pénz beszél, a csokoládé dalol. Csodaszépen...
A csokoládé tartósítószereket tartalmaz. Ez nagyszerű, a tartósítószereknek hála megőrzöd a fiatalságodat. A napi tennivalód első helyére illeszd be az ''egyél minél több csokit'' tételt! Így a napod is sikeresen indulhat. Egy kis doboz csokoládé fedezi a napi kalóriaszükségletedet, így könnyen, gyorsan megoldhatod a kalória bevitelt. Nem kényelmes? Ha nem tudod az összes csokoládét megenni,a maradékot tartsd a hűtőben. De ha nem tudod az összes csokit megenni,akkor mi a baj veled?? -
csirkemano
csendes tag
Megkaptam a csokoládé enciklopédiát!
-
csirkemano
csendes tag
Próbáljátok ki: gőz felett megolvasztott csokiba gyümölcsdarabkákat forgatni. Hmmm... nagyon finom! Különleges mondjuk citromdarabokkal!
-
ladybug
őstag
válasz
csirkemano #213 üzenetére
A csokiból.
-
csirkemano
csendes tag
Jajj, a kedvenc topicom így kihalt?
Honnan merítek akkor ihletet?
-
becso13
aktív tag
Vettem par tabla Lindt csokit es rajottem hogy szeretem a 70 %-os lindt csokikat nagyon.
-
apóka
aktív tag
jó, hogy idetaláltam......és már megyek is....eszek csoki
ma közölték mennyi az önrész az autó biztosításából.. kellenek a boldogsághormonok
-
kymco
veterán
Ettem egy kis belga és olasz csokit
-
kymco
veterán
Már megint úúúúgy megennék egy kis csokit. Hazafelé be kell térnem egy jó kis boltba, vagy méginkább szólok csirkemanonak, hogy hozzon valami finomságot a csokizóból.... De jó lenne, ha a GYES után oda tudna menni dolgozni! Egy idő után autó nélkül is be tudnék gurulni a melóhelyre
-
Sátán44
addikt
Én a kenyérre kenhetős fajtát szeretem,de sajnos hízásra hajlamos vok,így le kell mondanom róla
-
Üdv
A hétvégén láttam egyfilmet (megnem mondom melyik ismeret terjesztőn) ahol a srác a csoki val fogalalkozott de a kajától a molekulális felépítéséig. Valahogy arra jutottak svájci csoki izlaborban (igen ott van ilyen is) hogy a csoki és a nemespenészes sajtok hasonló izanyagokkal rendelkeznek. Nosza gyorsan csináltak is rokfort sajtos csokit parfé szerűséget. Kinézetre gusztusos volt és a srác azt mondta finom. -
.:Kristian:.
addikt
Még megeszek egy ilyen mazsolás-csokyt és megyek aludni...anélkül most nem tudok..
-
Nimda
addikt
Ennyi csokimániást...
...na én beszélek..
...megyek is a napi csokiadagomért.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest