- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
james001 #161912 üzenetére
Nos,beszéltem ma a Samsung-al,egyelőre ott tart a dolog,hogy megmutattam neki a hibát,majd beszélnek benn a szervízes csapattal és majd holnap hívnak. Akkor gondolom majd kiküldenek valakit és megcsinálja? Vagy elviszik és majd megkapom egyszer 10 év múlva kijavitva?
Amúgy ég és föld volt a Samsungos és a One hungary-s ügyfélszolgálat. Samsungos jófej volt segített mindenben,megértett de a One meg pont az ellentéte volt,unott leszarom viselkedés,mintha magyarul se tudott volna mindent kétszer kellett elmondanomAztán persze mikor kiderült hogy nincs a tv-re biztosítás még bunkóbb lett
-
james001
veterán
Sziasztok!
Március 21én vásároltam egy Samsung Crystal UHD TV-t,és most a napokban jött elő egy olyan dolog,hogy a jobb alsó sarokban mintha "beégett" volna egy folt... Fotón remélem látszik:A furcsa az,hogy így a menüben látszik a legjobban,de pl világosabb képnél nem igazán vehető ki:
Ha rádugok egy HDD-t,ott is látszódik a menüben de egy film közben pl már nem annyira,ugyanígy PS5-nél játék közben nem mindig látszik
Szerintetek ez mi lehet? Nem hiszem el hogy a LED már most kezd meghalni... Nem volt nekiütve semmi se vagy ilyesmi,így ott áll az asztalon már 2 hónapja. -
james001
veterán
Sziasztok!
Remélem maradhat,nem igazán tudom hol tudnék segítséget kérni ez ügyben.
Szóval lenne egy Samsung UE49NU7102 4K tv-m,de sajnos előjött rajta a "dirty screen effect" jelenség,vagyis a képernyő közepén egy "árnyékos" csík jött elő... Ez főleg ugye világos képen látszik igazán,de nagyon zavaró lett már mindenhol.
Két kérdésem lenne ez ügyben: ezt lehet javítani vagy érdemes egyáltalán pénzt költeni a javítására,mert azt tudom hogy ezt itthon nem lehet csak úgy már orvosolni?
Másik hogy ha inkább megválnék így tőle,akkor kb mennyit kérhetek így ilyen hibával érte?
Köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged