Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77552 üzenetére
sztem nem ajánlott kategória az 50hz es képfrissítés miatt... de majd Pumba megmondja
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77554 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Daywalkerke #77558 üzenetére
poli27 jól mondja, de ne gondold azt, hogy más TV gyártó nem ezt csinálja: ezt nézd meg jobban még egyszer Láthatod, hogy Sonynál se 100Hz a 100Hz, minden TV gyártónál marketing megnevezések vannak Fent a topik Összefoglalóban olvasható, hogy minimum Samsung H6200-est kell nézned a neked megfelelő méretben mondjuk, UE48H6200 vagy UE50H6200
castiels: Egy Genius 1250B olcsón már ugrás hangminőségben
BBéci: Már vágom is
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77558 üzenetére
[link] Esetleg ez? Bár nem tudom mennyi a keret rá!
-
superg
senior tag
válasz Daywalkerke #77563 üzenetére
Nem sokkal több ez hamár a Samu topikban vagyunk,"valódi"100Hz-es abban az értelemben hogy van benne interpoláció
-
DarthPeeter
aktív tag
150-160-ért már megkapod: ezt
Nem fogod megbánni, hogy Smart, ugyan így álltam hozzá én is a dolgokhoz, mint te, de most már nem, vennék sima tv-t, na meg ez valódi 100Hz-es és ha egyszer 3D-t ki akarod próbálni, ez tudja, csak aktív szemüveget kell szerezned hozzá, igaz engem nem nagyon tudott lenyűgözni, de ez nem a tv hibája.
Ja és én ugyan ezt a típust vettem, eddig teljes mértékben elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Az a baj, hogy te jobb képminőséget szeretnél, de a képminőséggel együtt kötelezően jön a SMART és a 3D, mint plusz A gyártó dönti el, hogy te mit szeretnél, mert ő állítja össze a TV tudásának a listáját és nincs olyan TV, amit te keresel SMART és 3D nélkül Hallgass DarthPeeter-re
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Daywalkerke #77632 üzenetére
Aqua-ban 154k [link]
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #77632 üzenetére
Ha a filmezés a fontos, ne ilyet vegyél 5xxx, hanem 6200-tól...játékhoz viszont tökéletes.
Realme GT Master Edition
-
pakriksz
őstag
válasz Daywalkerke #77642 üzenetére
featurekben kevesebb. 6000-nél szokott lenni mozgás interpoláció (amit mondjuk nem mindenki szeret), esetleg micro dimming. Ezen kívül más képminőségbeli különbség nincs.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
válasz Daywalkerke #77645 üzenetére
mivel az F5300-am is simán elvisz bármilyen fhd videot, akár usb-ről akár hálózatról, nem hiszem hogy az újabb kevesebbet tudna.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
sandró60
addikt
Innen próbáld letölteni.Van egy pár [link]
A trailers-lenyitod és még több lehetőség van.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
A topik Összefoglalóban ott a különbség, ha megnéznéd végre. Az 5xxx sorozat összes paneljának nagy a mosódása. Mit nem lehet ezen megérteni? Elektronika szintén gagyibb, TV adáshoz használhatatlan. Az olcsójános kinézetről már ne is beszéljünk... Direkt rosszabbat akarsz magadnak vagy mi? H6200 a legjobb vétel az ákategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Tessék : Demók
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #77642 üzenetére
Tegyél egymás mellé két ilyen tv-t és látni fogod a különbséget. nem úgy kell nézni/hasonlítani, hogy láttam a heveromnál az 5000-est, boltban meg egy 6400-ast..egymás mellett a kettő, korrekten beállítva. vaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa a különbséget.
egyik 50 a másik 100 hz-es (valós értéken), gyors mozgásos jelenetek (film) sport esemény kijön az 5xxx hátránya.
Második lapos tévém, de sosem vennék 50Hz-est...max. játékra.Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz Daywalkerke #77674 üzenetére
Több lehetőséged is van
1: Megveszed a pénzedért kapható legnagyobb tévét ami 50Hz-es és sokat játszol rajta, monitorként használod boldogan, de szitkozódsz amikor tévéként használnád.
2: Valós 100Hz-s tévét veszel, kisebb méretben.
3: Valós 100Hz-es tévét veszel akár nagyobb méretben is és bevállalod a bolti garanciát.
4: A húsvéti locsolópénzt betolod a keretbe és drágábban veszed a gyártói garanciás nagy méretű 100Hz-es tévét.(#77671) sandró60 A frissítés keresés kikapcsolás melyik menü alatt található a D sorozatnál? Nálam a H sorozatnál csak ennyi van:
És itt a keresés kikapcsolást nem lehet megoldani, csak az auto frissítés kikapcsolható. Annyira utálom már hogy minden bekapcsolás után feldobja. És ha nem elég óvatos az ember és pont akkor nyom entert, akkor meg is csinálja
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
válasz Daywalkerke #77674 üzenetére
Én ezt értem, de mi itt a valós gond? Veszel eggyel kisebb méretűt és probléma megoldva Természetes, hogy jobb egy kisebb jót venni, mint egy nagyobb rosszat
kangze: Elviekben igen, de a gyakorlatban nem
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Daywalkerke #77681 üzenetére
Ha ugyanolyan kategóriájú Sony-ről beszélnük akkor igen, hiszen a gyengébb szériákba rosszabb panelok vannak Lényeg a lényeg, ami az Összefoglalóban is le van írva, hogy az 5000-res sorozat alsó kategória, míg a 6000-res már közép és nem éri meg a gyengébb kategóriából vásárolni, de ez az élet minden területén igaz
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
Teasüti
nagyúr
válasz Daywalkerke #77733 üzenetére
Manapság ezt a blődséget el kell felejteni, hogy nem kell 3D és Smart csak a kép legyen jó.
A jó képminőség kéz a kézben jár ezekkel a funkciókkal. Fogd fel úgy, hogy mindenképpen ki kell fizesd az adott árkategória árát és a Smart+3D nem feláras funkció és főleg nem választható opció, hanem szériatartozék egy adott minőségi szint felett![ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Daywalkerke #77733 üzenetére
"Már csak azt lenne jó tudni, hogy 6000-es szériában kapható-e olyan modell ami nem 3D-s én nem Smart, bár ahogy nézegettem a neten ilyen nem nagyon lesz sajna"
Igen, jól nézegetted, ilyen nincs, de ezek filléres dolgok, mert a 3D a 100Hz-et tudás következménye, semmi más eget verő technika nem kell hozzá; a SMART pedig egy kb. 1000Ft-os külön procin megy Szóval még mindig H6200-as modellt vegyél, ahogy legelőször írtuk.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Daywalkerke #77738 üzenetére
sztem már linkeltük párszor neked.... [link]
-
PuMbA
titán
válasz Daywalkerke #77738 üzenetére
Ahogy poli27 linkjéből látszik, a Sony-nál 400Hz-nél kezdődik a valós 100Hz
Daywalkerke: Igen, nem hivatalos gari Vagy veszel kisebbet egy nagyobb helyen pl. Media Marktban 42"-osat vagy bevállalod az Aqua-t és reménykedsz, hogy sose romlik el a TV
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz Daywalkerke #78949 üzenetére
A Stargate Atlantis-ban a Daedalus hídja az "elég jó" lett így de a film többi részében felejthető volt a 3D konvertálás. Még a Far Cry4 amivel kipróbáltam. Valamit hozzáadott az élményhez de nem győzött meg. Szóval jól teszi a dolgát ez a funkció de sza.ból (2D-ből) nem lehet várat építeni ilyen egyszerűen.
-
Flashget
félisten
Olvastam a termék leírásnál, hogy a készülék 3D konvertálást is támogat. Ez azt jelenti, hogy bármilyen 2D műsort 3D-be alakít?
gyártói pr maszlag, ne hidd el.
megiszol jobb fajta sörből 4 dobozzal, hozzá valamilyen töményet és pont ugyanúgy felkonvertált 3D-ben látod a világot mint amit samuék hazudnak.Realme GT Master Edition
-
Lizsó
csendes tag
hát amit 2D-ben készítettek, abból nehéz 3D-t konvertálni...
Ezt a funkciót felejtsd el, mert szerintem nem jó semmire. Nekem is van a H6500-on, de sosem használom.Persze mindig van egy két különc, aki használja
[ Szerkesztve ]
-
ChipKng
aktív tag
Majd egy eve vettem ilyen TV-t es viszonylag meg vagyok vele elegedve. 3D-be konvertalast nem hasznalnam. Meg a nativ 3D-re is ritkan veszem ra magam, elegge macera ez a szemuvegezes. Bar ez izles kerdese, amirol nem illik vitatkozni...
2B OR NOT 2B that is FF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest