Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
Én ezt találtam (kivágtam ...-al az érdektelen részeket):
As of today I see two Youtube apps in Samsung Smart app hub..
1) Youtube app with black logo: Version 3.***
This is not .... searching.
But the biggest negative of this app is video quality!!! Why does this app show videos in such bad quality??2) Youtube app with white logo: Version 1.007
This app ... ... only???
But, the only good thing about this white youtube app is, it shows HD youtube videos.. Even 1080p youtube videos appear so crisp, fine quality on the TV.. But, all other negative points just make this app un-usable..És utána néztem, tényleg léteznek ezek, de nekem még nincs TV-m, ezért nem tudom hogy listázza-e őket. Viszont az amcsi honlapon találtam hozzájuk linket:
-
BBéci
legenda
Szerintem azért tűnik fakónak a tesztben talált beállításokkal, mert amihez hozzászoktál, az nem volt kalibrálva. Amikor először kalibráltam Spyderrel a laptopomat, eszméletlen furcsa volt, de csak két napig. Azóta minden bajom lesz, ha eltúlzott színvilágú, kalibrálatlan képmegjelenítőt látok. Sajnos az emberek többsége olyat néz, használ, Kelvin, gamma, deltaE semmit nem mond nekik, még szürkeskálát sem láttak soha.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
InfiniteReality
őstag
Képbeállítások, azaz kontraszt, fényerő, szinte minden. Sőt az éppen aktuális képernyőn lévő tartalom is befolyásolja ezt. Kalibrált beállításokkal nagyban csökkenthető az átlagos fogyasztás, extrém esetben akár a fele is lehet, mint gyári képbeállításokkal.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
Próbáltad az én beállításaimat? D5000 van és azt tapasztaltam, hogy kb fele a fogyasztás mint gyári beállítással. Én az alap movie módot piszkáltam el, annak tetszett a legjobban a képe. Az volt nálam a kiindulási pont. De bármelyik másikból indulva, ugyanazokkal a beállításokkal nem vagyok benne biztos, hogy ugyanoda jutsz.
A képjavító eljárás pl eleve csak úgy kapcsolható ki, ha game mode-ba rakod a TV-t, de akkor meg "elvesz" 1 rakás beállítást, nem lehet őket módosítani.
Lehet újabb Samsungoknál már másképp van ez is.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
p1ranha
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest