Hirdetés
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
válasz StoneBridge #3703 üzenetére
Üdv!
Nekem mindent lejátszott eddig ami a specifikációjában van. Sőt volt olyan amit a média lejátszóm (TVIX 6500) nem játszott le de a TV igen. DTS-t is. 3 TB filmmel próbáltam ki, eddig nem találtam olyat amit ne játszott volna. Lehet, hogy van nem tudom.
A két USBre viszont csak egyik lehet HDD ha kettőt dugsz rá az egyiket nem hajtja meg.Hátránya, hogy .iso nem ismer BD ről nem beszélve, illetve korlátozott a tekerése.
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
gejala
őstag
Amiket írtál, azt mindet tudja.
Feliratból csak azt játssza le, amelyik külön file-ban van és ugyanaz a neve, mint a filmnek.
.m2ts hivatalosan nem támogatott, de ha átnevezed .ts vagy .mkv-ra, akkor nagy részével megbirkózik.Külön médialejátszó nyilván többet tud, de persze sok embernek nincs rá szüksége (nekem is elég a C650 beépítettje).
-
BBéci
legenda
Előfordul, hogy nem játszik le bizonyos filmeket, ezért nem nevezhető teljes értékű médialejátszónak. Például egy WD TV Live többet tud.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest