Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabo.Peter
csendes tag
Igazából azért érdekelt, mert nem voltam biztos benne, hogy usb-ről képes-e kitolni a 6 csatornát egyáltalán. Akinek ugye nincs optikai bemenet a hangcuccán/házimozin az kissé meg van lőve, ha usb-ről játsza le a filmeket A Notimon ugyan van HDMI, de úgy vettem észre hogy a tv szebben és gyorsabban boldogul a fullHD anyaggal.
Szívem vágya nekem is egy jó erősítő + hangfalak szett lenne, de hát ez két-két havi fizetés, nem is beszélve a tv-ről. Ezért gondolkodtam el egy Z-5500-on, csak elég szkeptikusan nézek a kis öklömnyi hangszórókra.. a mély meg már kissé túlzás, elég antiszociális hangja lehet.
Esetleg egy ilyen már egész jónak tűnik, és az ára is "baráti".
Nekem a TV-nél nem volt fontos az RJ45 vagy a Wifi , főleg nem az internet, ezek elég nyakatekert funkciók - gondolván ha nincs valakinek fájlszerver funkció a routerén, akkor úgy is járatni kell a gépet a használathoz, akkor már miért ne menjen arról..? Viszont a 100 (vagy 120) Hz már hasznos dolog, ez viszont már csak utólag derült ki számomra sajnos. Azt hittem h parasztvakítás, néhány buta cikk még meg is nyugtatott. De már mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest