Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Sztlaci #17870 üzenetére
Ezért vettem LG-t
Nem folyik, nem akad, felhők nincsenek. Egyenetlen fényerő van, mivel EDGE az is, de csak feketénél látszik. True Motiont oda állítom ahova akarom. NO Smart, NO 3D, TVA plazmával kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy csak annak ajánlott, aki csak hétvégén néz meg rajta egy-egy filmet. Nekem 2 éve megy napi 10 órát lagalább és a feketéje már olyan mint egy LCD-jé. Ezt leszámítva a színei, képe még ma is sokkal szebb.
Ja és nem villogMondjuk, ha csak 10 vagy 30 másodpercenként akad egy TV, akkor ott nem biztos, hogy a TV csinálja. Inkább adatátviteli hiba lehet, hálózat vagy USB lassúság.
-
válasz
Sztlaci #17870 üzenetére
Én más gyártók 100Hz-es lcd tévéin is láttam szappanopera hatást,de ezt most lényegtelen,ha csak ez a probléma ezt a beállításoknál lehet orvosolni. Ha lehet állítani akkor legalább mindenki belőheti ahogy neki jó. Vannak akik full-on használják mert kifejezetten élvezik ezt a "folyós",gyorsnak tünő hatást. A te problémád meg megint más,ha jól vettem ki neked tök mindegy hogy mire van állítva,ígyis meg úgyis akadozik a kép. Ha így van akkor ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Én ezért nem veszek az idei 6-os szériából. Viszont a tavalyi készülékemmel(nekem)semmilyen gondom nincs. Neked milyen tipusú a készüléked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest