- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
frizso #117503 üzenetére
Nem csak neked, mindenkinek.
Ezt használtam én is, nem volt náluk M5502, de az M5300-ás beállításokat hasnnáltam, és ahogy látom igazából az összesnél 90%-ban ugyanaz.
Ami nálam nagyon fura volt ugyanazon beállítások mellett:
Normál módban: a warm2 nálam sokat rontott a színen, narancsos lett minden, normál módban jó volt.
A HD filmek jók voltak, a TV adás képe borzasztó, szürke fátyolos.Természetes módban: warm2 kicsit sárgás, de minden szín élénk és világosabb a kép is. Rontott a HD tartalmak megjelenítésén, a TV képe szintekkel emelkedett, ugyanakkor a sötétebb részekből elvesznek részletek HD-ban.
Movie módban: a színek nem olyan élénkek, de a kép világos, a sötét részek is láthatóak, a TV adás képe is jó, a HD tartalom minősége viszont itt is romlott, illetve van kis szürke fátyol.
Mindhárom módban ugyanazok voltak a beállítások, minimális fényerővel, nem tudom ez mennyire bizonyítja azt, hogy a szürke fátyol nem fényerő kérdése.
Viszont így nem tudom hogyan lehetne beállítani rendesen a képet. Váltogathatnék a módok között, de az meg macerás. Ezzel a menüvel és távirányítóval az, mert régebben volt egy dedikált gomb erre. Ettől függetlenül nekem baromi kényelmes az új távirányító, első perctől kezdve kézre áll, de nem minden funkcióban használható jól.
Lehet valahogy képmódot váltani egy gombbal?
Másik kérdés, hogyan lehet a kezdőképernyőn lévő alkalmazásokat változtatni?
Illetve a Youtube fiókom miért jelentkezik ki, amikor csak az alkalmazásból lépek ki? Nem szeretném tabletről vagy telefonról vezérelni, jó lenne ha a fiókom mindig be lenne jelentkezve.
Első indításnál miért szinkronizál össze a UPC dobozzal és hogyan lehet ezt kikapcsolni?Válaszokat előre is köszi.
-
bl4ze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged