Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
puskas1993 #110510 üzenetére
Van egy egész régi Samsungom, még fénycsöves háttérvilágítású, bemutató darab volt, de nem is kérdeztem mennyit ment a boltban, akciósan vettem. Mondták az akkori LCD cellákra hogy olyan 40000 üzemóra az élettartamuk ( ez napi 5 óra használattal közel 22 év ). Ma is jó képe van, pixelhiba, felhősödés nincs. Persze az új ledesnek nyilván szebb a képe, de a régi darabot is jól kifogtam, most a retro számítógépekhez használom. Többen ijesztgettek már akkoriban hogy úgyis csökken a fényerő (nem csökkent), drága a fénycsőcsere, meg egyátalán, ezek a tévék hulladékok, tele van velük a szervíz. Na ez szerencsére nem jött be, ma is szépen ellátja a feladatát. Kíváncsi leszek hogy az új működni fog-e sokáig
, remélem. Tehát sztem attól is függ milyen darabot fog ki az ember, lehet hogy éppen egy nem bemutató-darab/original esetleg nem olyan jó példány és avval lesz gond, a vásárlás szerencsejáték is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest