- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Arról van-e valakinek információja, hogy mi a különbség a J6200-as és a J6202-es tévé között? Tudom, hogy általában valamiféle butított verzió lehet, de a kérdés az, hogy pontosan miben? (bár egy fórumon azt olvastam, hogy ugyanaz a kettő, csak más régióba szánták, de hát ez is csak egy vélemény).
Köszönöm.
-
hati
addikt
Ha beállítom a PC-re ajánlott "minden képjavítást kikapcsoló" funkciót, akkor egy "50Hz-es" megjelenítőt kapok, vagy "100Hz-eset"?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszönöm srácok!
Estefelé kipróbálom amiket javasoltatok, köztük az itteni beállítást is.
Előbb nem kerülök tv elé. -
st6969
őstag
A képarányt csatornánként be lehet állítani? Én azt hittem, hogy egyet lehet beállítani, ami minden csatornára érvényes.
SD-nél 16:9-re, biztos?De ha 4:3-ban jön éppen valami, akkor azt el fogja nyújtani. Este kipróbálom.
Most "Aut. szélesség"-en van, ez majdnem jó mindenhol (nagyon picit csíp le, sokszor észre se veszem) -
st6969
őstag
Az normális, hogy ha belépek szerviz menübe, de nem módosítok semmit, hanem power gombbal kilépek, akkor visszaállítja alapra a képbeállításokat (fényerő, kontraszt, szín, motion plus, minden... kivéve a csatornakiosztás, az megmarad)? Merthogy nálam ez történik. Egyébként is csak akkor tudok a szerviz menübe lépni, ha átváltok egy olyan forrásra, ahol nincs jel. Mert tv forráson egy pillanatra felvillan a szerviz menü, aztán rögtön bejön a tv csatorna.
Bekapcsoltam a "sound share"-t a szerviz menüben, de nincs változás. Vagy meg kellett volna csinálni ezt az újra installálást is?
"Mostmár csak ujra kell installálnod a tv-t (menü - rendszer - beállítás) pin:0000"
Vagy ez nem minden szerviz menüben való matatásra vonatkozik? -
apszi
őstag
Látom, a fekete tónus az neked legsötétebben van. Esetleg nézd meg mi történik, ha kikapcsolod, bár elvileg ez nem játszik közre, de Samunál sosem lehet tudni, egy próbát megér. Nekem a régi D4000-es tv csinálja, és nincs rá megoldás, bár az más kategória, de valóban elég zavaró tud lenni, mondjuk én már megbarátkoztam vele...sokáig tartott
-
st6969
őstag
Tegnap kicsit szórakoztam ezzel. Nekem "Aut. szélesség" van beállítva (jobb híján). Észre is vettem többször (pl. hírcsatornánál alul ahogy fut a szöveg), hogy lemarad egy kis rész valamelyik oldalról, de tényleg csak egy nagyon kicsi, nincs torz kép, a képarány jó. Úgyhogy most ezt a témát olvasgatva, be akartam állítani "Képernyőhöz igazít"-ra, csakhogy inaktív.
Csak a HD adásoknál választható ki, ott látszik is, hogy nagyon minimálisan, de összébb rántja a képet. (F6400 UPC mediacard, ha számít).
Ez miért lehet vajon? Hogy lehetne mindenhol a képernyőhöz igazítást használni? Csak nem itt is régiót kell váltani?
Amúgy ha valamelyik csatorna 4:3-ban adja, akkor ott átvált automatikusan, szóval azzal nincs gond. -
Flashget
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, nekem meg ebből van már elegem.
Előre leszögezem, nem reklámozás céljától szól és fut a háttérben a videó, csak ennél jól látszik, hogy szerintem kivannak kapcsolva azok a funkciók, amiért nem kellene elsötétülnie a képnek, ha kevesebb fényt kap, elsősorban a menürendszer és a feliratok miatt is, ami kicseszett zavaró számomra.Van esetleg egyéb ötlet, vagy állítás, amivel próbálkozhatok?
-
Imi1981
veterán
válasz
robertosz91 #84120 üzenetére
Hol akartad venni? Mert én is találtam egy ilyen nagyon akciós oldalt és van egy olyan érzésem, hogy én is azt találtam ahol te akartál venni . Szinte már brutálisan jó árak vannak néhány modellnél, de nem is bízom bennük nagyon.
-
Batib
őstag
válasz
rogers2 #84114 üzenetére
Igen kell a factory távszabályzó (a linken is erről van szó).
Esetleg hívj néhány tv szerelőt a környékedről hátha van vkinek. (merre laksz?)
Egyébként ez egy átmókolt egyszerű távkapcs, a gyárban a dolgozók ezzel állították be a tv-ket.
Ne is kérdezd, nem tudom hogy kell átalakítani. Az enyém így néz ki. -
robertosz91
tag
Hát srácok nem sikerült tv-t venni.
Csak vevő csalogató ár volt neki kiírva, ,,sajnálom uram, de pont elfogyott, csak egy hét múlva tudunk hozni, de akkor már nem lesz akciós és 90 helyett 115e, megrendeljem önnek? Vagy tudok kicsit drágábban ajánlani egy másik típust! " fu..ing bullshit!!! -
PuMbA
titán
válasz
Asrach #84116 üzenetére
Az újabb játékokat is 4K-ban bírja a géped?
Mert az ok, hogy az input lag kicsi, csak ha nem 4K-ban játszol akkor nézheted az életlen képet közelről, mint amikor FullHD monitoron 1024x768-ba játszol. Továbbá ugye ehhez kell HDMI 2.0-ás kimenet a videókártyádnak, hogy kimenjen a 3840 x 2160 felbontás 60Hz-en
Ha ez ok, akkor nem szóltam
-
bul07
nagyúr
válasz
Pancsermeste #84110 üzenetére
Nem jártam ott a menüben
Igen ez a furcsa hogy gyorsba megnéztem mikkor kiírta hogy frissített és ki volt kapcsolvaNem értem eddig nem tapasztaltam negatív hatást, bár még nem telt el sok idő
-
Pancsermeste
őstag
Nem botorkáltál véletlenül mostanában a SmartHub -> feltételek és adatvédelem pontjai között?
Én azt tapasztaltam, hogy ha valamit ott megnyitok, akkor az auto frissítés bekapcsol.
Báár, ha frissítés után most azt írja, hogy ki van kapcsolva, akkor érthetetlen, valóban furi...
Más meg arra panaszkodott, hogy be van kapcsolva a frissítés, mégse talál újabbat. Hmm... -
Asrach
tag
Sziasztok!
48" JU6400 UHD Smart 4K TV ez a készülék érdekelne.
Arra lennék kíváncsi hogy ennek milyen a kontrasztja illetve színhűségben milyen a tv?
Illetve még arra is hogy milyen ezen egy Full HD film.
És hogy Samsungnál hogy működik garancia, lehet +ba venni rá?
-
Pancsermeste
őstag
Akinek H6400-as készüléke van, megnézné a Service menü -> option-nál, milyen tuner verziót ír? - de csak az, aki tudja mit csinál, nem szeretném, ha elpiszkálna valamit... annyit nem ér...
-
Batib
őstag
-
bul07
nagyúr
Reggel kiírta a tv hogy van újabb szoftver és lehet frissíteni, ezt figyelmen kívül hagytam mert nem akartam és ki is volt kapcsolva
Most bekapcsoltam a tv-t erre kiírta hogy szoftver frissítés 2770-reÉs megnézve frissítette is magát 2770-re
Hogy tehette ezt meg kikapcsolt automatikus frissítés mellet?
Elég bosszantó a dolog mert nem volt semmi gond 2740 mellet , most meg izgulhatok hogy mit csesztek szét vagy vettek ki a tv a funkciói közül
Lehet felhívom a Samsungot hogy mégis hogy gondolják ezt és távoli belépéssel rakják vissza a 2740-est
Nagyon nem jó ez így
-
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek egy kicsit. Samsung F 7000 típusú készüléken próbálkozom bekeresni a közszolgálati csatornákat, hála a DIGI-nek. Nem jártam sikerrel. Sikerült máe valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest