-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunci_02
aktív tag
válasz
hobbiletolto #64879 üzenetére
Mi baj van vele. Teljesen jó.... ne nézz rajta 3D-t
-
itanczos
senior tag
válasz
hobbiletolto #64872 üzenetére
Akkor szerviz!
-
McKrisz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40F6200AW TV-m, és tegnap előtt kijött egy frissítés hozzá, ami az ONTV progit tartalmazza, vagy elérhetővé teszi. Be is állítottam, és ment is rendben, de tegnap este 20-21h körül elment ez a szolgáltatás. T-Home-os IPTV-m van, set top box-al, ahogy kell, és most végre működött minden 1 távirányítóval, de most nem. Ennyit ír ki, mikor az irányítószámot akarom megadni: Hibakód (-105) Nem lehet kapcsolódni.
Valakinek erre megoldása van, vagy tud valamit róla?
Köszi, Krisz
-
Gabesz87
veterán
Idegesített már, hogy napok óta bombáz az On TV üzenettel a TV, ezért frissítettem. De nem igazán értem, mi is ez. A TV valamiféle saját, személyre szabható műsorújsága? Mintha ilyesmit olvastam volna. Mondjuk ez esetben tök mindegy, mert úgyis a STB-ot használom ilyen célra. Viszont miután letöltöttem, megpróbáltam beállítani, és az adatvédelmi cuccok kipipálása után kiírt valami olyat, hogy csatlakoztassam az IR vevőt a vezérelni kívánt eszközhöz, vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem. Na erről fogalmam sem volt mi, úgyhogy feladtam.
-
itanczos
senior tag
válasz
hobbiletolto #64868 üzenetére
Szerintem meghalt a tv hdmi része! Van rajta több is? Megpróbáltad másik hdmi-ben?
Lányom 19"-os kis samsung tv-monitora is ezt csinálta. Sajnos bármit varázsoltam vele, nem sikerült megoldani.
Már írták itt, hogy nem HOTPLUG a samu hdmi!!! -
sunci_02
aktív tag
Azért a MM megint alakít. Meghírdetik az akciót, és kiírják, hogy 1-3 munkanapon belül megérkezik a termék. Erre ma felhívom őket, hogy WTF? válasz, nincs is készülékük
.
Nem tudtam mit mondani a telefonba, mai napon visszahívnak, hogy mikorra várható a beszállítás...
Vicces, mi?!
-
hobbiletolto
tag
Üdv.
Adott UE40F6100AW 40" TV.
PCn használtam 99%ban HDMI csatlakozóval, néha DVI átalakítóval ha épp olyan vgam volt.
Tegnap egy windows hang kíséretében (mintha hardver leválasztás történne) a PC csatlakoztathatósági lehetőség megszűnt. "Nincs jel". Néha újraindításnál egy kivehetetlenül zavaros képet ad 4-5 másodpercig majd "nincs jel".
2 pcn próbáltam 1vgaval 2 integráltal, 3 kábellel (átalakítóssal és anélkül), semmi. A pck működnek sima monitorral minden kimeneten.
Egyszer a "nincs jel" helyett valami olyasmit írt, hogy a "felbontás nem megfelelő". Akkor elkezdtem mindenféle felbontás állítani, képfrissítést, de semmi.
A tv mellé rákötöttem egy monitort, 2megjelenítőként kezelte és képernyőfelbontás beállításoknál valamint nvidia vezérlőpultban is látja a TVt.A TV csak a hdmiken keresztül nem ad képet, egyébként teljesen jó, TVzni, beállításokat végezni lehet.
Egy gyári visszaállítós beállításon túl vagyok.Javaslat?
Gari van rá, de csak akkor küldeném be ha biztos a tv rossz.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Tv-m kiírta hogy van frissebb szoft az On TV le is akartam tölteni, de 800 erőforrás hibakóddal visszadobott...
ilyenkor mi a teendő?üdv!
-
DaNeE9411
csendes tag
válasz
Rison77 #64847 üzenetére
Hello. Én tavaly karácsonykor vásároltam egy SAMSUNG UE32F5300 típusú SMART LED FULL HD tv-t. Véleményem szerint 95.000Ft-ért szinte ingyen volt. 2 USB kimenet 3HDMI illetve a hagyományos csatlakozók. Nagyon szép képet ad vissza. Sokan értelmetlennek tartják a SMART TVket pedig megéri főleg ha egy SMART telefonnal is rendelkezel. Nem vagyok SAMSUNG függő, de telefonból is ez a legmegfelelőbb a TVhez. Egy "hibája" van, még pedig az hogy nincs benne WiFi, de lehet külön kapni hozzá 15 ezer körül. Azonban akkor -1 USB hely. De van benne sima internet kábel csatlakozó is, én is így használom. Kitűnő konzolokhoz és BlueRay filmekhez is.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van egy F5300 as tv-m és az problémám, hogy a 720p-s HDTV sorozatok baromi halkak. Dlna-n játszom le nasról, plex media serverrel. A nas előtt csak sima x264-es sd részeket szedtem azoknak a hangja megfelelő. Azzal általában este 10-15 hangerő között rendesen hallom, viszont itt felveszem 100 asra de még mindig nem elég hangos. 5.1-es AC-3 hangot tartalmaz a film. Laptopról lejátszva is halkabb, de nem ennyivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Sound Blaster GC7
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged