- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
válasz Csekusz #62619 üzenetére
Én is majdnem megszívtam a felhősödéssel. Mondani sem kell, hogy a Samu ÜF szart az egészre, a bolt meg azt mondta, hiába 72 órás vásárlás, akkor is a Samsung jóváhagyása kell a cseréhez. Webes rendelés miatt szerencsére 8 munkanapig tesztelhettem.
Igaz csak egy felhő volt, de az jó nagy, pont a képernyő közepén, vagy 30 cm széles, ovális alakú. Még nappal is észre lehetett venni, akkor csak lilán derengett, de este felkapcsolt lámpával is látszott, sötét jeleneteknél (Kb. 2 méterről nézem a TV-t). Már majdnem visszaküldtem elállással, de akkor szembe jutott, hogy megpróbálom megnyomkodni/megmasszírozni a területet, érzéssel, lazán, hátha. És csodák csodájára, eltűnt, pontosabban elhalványodott, mert sötétben teljes fekete képnél még hangyányit észlelni az egyenetlenséget (kissé alulról/oldalról ránézve), de mostmár filmben gyakorlatilag körülményektől függetlenül észrevehetetlen, úgyhogy így már tökéletes (kipp-kopp). Tovább nem nyomkodom, nehogy visszajöjjön. Ezzel a példánnyal akkor inkább mázlim volt. Az esetleges tehén mintázatot nem tudom, hogyan sikerült volna kiszedni belőle.Amúgy a TV egy UE32F6400-as. Más tekintetben gondom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...