-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
válasz Csekusz #62619 üzenetére
Én is majdnem megszívtam a felhősödéssel. Mondani sem kell, hogy a Samu ÜF szart az egészre, a bolt meg azt mondta, hiába 72 órás vásárlás, akkor is a Samsung jóváhagyása kell a cseréhez. Webes rendelés miatt szerencsére 8 munkanapig tesztelhettem.
Igaz csak egy felhő volt, de az jó nagy, pont a képernyő közepén, vagy 30 cm széles, ovális alakú. Még nappal is észre lehetett venni, akkor csak lilán derengett, de este felkapcsolt lámpával is látszott, sötét jeleneteknél (Kb. 2 méterről nézem a TV-t). Már majdnem visszaküldtem elállással, de akkor szembe jutott, hogy megpróbálom megnyomkodni/megmasszírozni a területet, érzéssel, lazán, hátha. És csodák csodájára, eltűnt, pontosabban elhalványodott, mert sötétben teljes fekete képnél még hangyányit észlelni az egyenetlenséget (kissé alulról/oldalról ránézve), de mostmár filmben gyakorlatilag körülményektől függetlenül észrevehetetlen, úgyhogy így már tökéletes (kipp-kopp). Tovább nem nyomkodom, nehogy visszajöjjön. Ezzel a példánnyal akkor inkább mázlim volt. Az esetleges tehén mintázatot nem tudom, hogyan sikerült volna kiszedni belőle.Amúgy a TV egy UE32F6400-as. Más tekintetben gondom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest