- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
mephi666 #157749 üzenetére
én is ezt gyanitottam, mert az egyik áramkimaradás után , nem jött vissza a kép a TV-re, és az volt az érdekes, hogy bármelyik másik kivetitési funkcioval volt kép csak épp a clonozással nem.
Tehát ha kiterjesztett modba tettem volt kép, ha elsodleges kijelzöként khasználtam a TV-t akkor is . Ezután legyalultam az összes drivert a géprol és feltettem a legujabbat, mindig frissitem, de a legutolso még nem volt fenn.
Ekkor bementem a beállitásoknál és látom, hogy le van tiltva a TV mint kijelző, érdekes, hogy akkor hogy lehetett mégis kép a másik verzioknál.
Aktiváltam és ujra mukodott a clonozás mod, de a kép elmenetel megmaradt.Az engem sem érdekelne, ha csak a bekapcsolás után csinálná ezt, de ez bármikor megismétlödik amikor elinditok egy videot a laptopon, mindegy , hogy kisablakba vagy teljes képernyon, kb fél percenként elmeny 1-2 mp-re. de csak ilyenkor , de ilyenkor addig mig a videot le nem állitom. és csak ezzel a TV-vel, másik TV nél semmi gon.
Ha softveres gond lenne vagy beállitás akkor sztem máshova is magával vinné ezt a hibát.Nálam fixen van rádugva állandora a hdmi -hdmi kábel, nincs átalakitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mercedes topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest