Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz mephi666 #157749 üzenetére

én is ezt gyanitottam, mert az egyik áramkimaradás után , nem jött vissza a kép a TV-re, és az volt az érdekes, hogy bármelyik másik kivetitési funkcioval volt kép csak épp a clonozással nem.
    Tehát ha kiterjesztett modba tettem volt kép, ha elsodleges kijelzöként khasználtam a TV-t akkor is . Ezután legyalultam az összes drivert a géprol és feltettem a legujabbat, mindig frissitem, de a legutolso még nem volt fenn.
    Ekkor bementem a beállitásoknál és látom, hogy le van tiltva a TV mint kijelző, érdekes, hogy akkor hogy lehetett mégis kép a másik verzioknál.
    Aktiváltam és ujra mukodott a clonozás mod, de a kép elmenetel megmaradt.

Az engem sem érdekelne, ha csak a bekapcsolás után csinálná ezt, de ez bármikor megismétlödik amikor elinditok egy videot a laptopon, mindegy , hogy kisablakba vagy teljes képernyon, kb fél percenként elmeny 1-2 mp-re. de csak ilyenkor , de ilyenkor addig mig a videot le nem állitom. és csak ezzel a TV-vel, másik TV nél semmi gon.
    Ha softveres gond lenne vagy beállitás akkor sztem máshova is magával vinné ezt a hibát.

Nálam fixen van rádugva állandora a hdmi -hdmi kábel, nincs átalakitás.

Új hozzászólás Aktív témák