Hirdetés
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crucio #128571 üzenetére
Most, mit lehet erre mondani, nekem is hatalmas csalódás az általam választott és vásárolt Samsung TV, pedig egy UE65MU8002 410 ezer forintért.
Itt már többször leírtam, hogy milyen gondjaim vannak vele, és a legtöbb esetben vagy azt kapom válaszra, hogy más nem tapasztal ilyet, vagy azt, hogy nem értek hozzá és ezért nem jól állítom be, vagy azt, hogy már megint olyat akarok megoldani, amit nem lehet (igaz PuMbA?).
A legutóbbi színtorzulásos problémámra sem kaptam sokáig érdemi választ, sőt volt olyan fórumos, aki a tv elhelyezésével kapcsolatos reagált pimasz módon, bízom benne, hogy ez most egy darabig kielégítette szánalmas személyiségét. Azért van néhány olyan fórumtárs, akire lehet számítani és próbál segíteni (Selynelar).
Ma voltam az érdi DIGI ügyfélszolgálaton és hoztam egy HUMAX DIGI+C HD4 eszközt, ha már a Samsung nem képes a megfelelő vételre.
Ha úgy vesszük vettem egy 65" méretű monitort beépített hangsugárzókkal, tök jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- VoLTE/VoWiFi
- Honda topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Steam topic
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest