Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoka49
csendes tag
segtiséget szeretnék kérni. Megköszönném, ha Valaki tudna segiteni, egy Samsung VP-MX10 videokamera magyar nyelvű használati útmutatójának lletöltésében, hogy honnan tudnák hozzá jutni.
-
pernyehuszar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung VP-D353 kamera.
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora kapacitású Memory Stick memkártyát ismer fel és kezel maximum?
A használati utasításban azt látom, hogy MPEG4-ben is rögzít a kártyára, úgyhogy remélem nagy kapacitásút is kezel.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Dzsiforsz
tag
Nekünk kb 4 éve nem jó ugyanilyen samsungon az lcd kijelző, akkoriba emléxem úgy kezdődött hogy elfehéredett, majd utána pár héttel már be sem kapcsolt, én is arra gyanakszom hogy nem kap jelet a kijelző, valami érintkezési baj lehet. 4 éve készülünk elvinni a szervizbe
garanci sajnos igy már lejárt, de amugy használható keresővel tökéletesen. Ha még garanciás szerintem gariztasd. Habár nekemis lenne problémám ,egy hete olyat csinál, hogy firewire porton keresztül nem akarja átvinni az anyagot a gépre, mint régen, megjelenik a akmera aztán ha elinditom a rögzitést akkor vagy csikos a kép, vagy egyszerüen eltünik a kamera az eszközök közül. Valaki esetleg tudja hogy mi a baj? Lehet koszos a fej, kéne egy tisztitó kazetta, azért szakadozik a jel?
-
JohnBart
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Elnézést a nekroposztért, de a topik címe tökéletesen fedi a problémámat, így bátorkodtam ide írni.
Szóval, adott egy Samsung VP-D103i videokamera. Sajnos volt annyi eszem, hogy kölcsönadtam egyik rokonomnak (valami családi esemény miatt, nem számít), miután azonban visszakaptam a készüléket, észrevettem, hogy az LCD kijelző problémázik. A kereső tökéletesen működik, a kamera hibátlanul vesz fel és játszik vissza felvételeket, az LCD-kijelző azonban állandóan fehér, valahogy így:
Nekem olybá tűnik, mintha egyszerűen nem kapna jelet, a hangszóró működik ha kinyitom a képernyőt, a képet azonban mint mondtam nem látom, csak a keresőn keresztül.
Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát?
-
Garfield
aktív tag
Nah úgy néz ki van egy ismerös aki meg tudja csinálani, szervízbe meg csak a lehuzás megy ezek már akkor is cmost akarnak cserélni ha a kazettát nem adja ki! Vicc
-
Garfield
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung VP-D101-es DV kamerám és az lenne vele a gondom hogy normál üzemódban homályos a kép, viszont ha átkapcsolom éjjszakai üzemmódra akkor meg teljesen tökéletes! Szerintetek mi lehet a gond ? Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest