- OLED monitor topic
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
dbalazs123 #35911 üzenetére
érdekes, neki eddig ment, aztán egyik napról másikra nem megy. (más lapok mennek, nekem androidos HTC-n megy)
-
WiZARD
addikt
válasz
dbalazs123 #35909 üzenetére
thx.
operát még megpróbálom ha visszajött.flasht frissítettem, dolphin-t desktop módban is próbáltam, de nem segített
-
WiZARD
addikt
kollégámnak Galaxy S van, még Froyo van rajta, nem egy technikai zseni, engem kérdez ha valami baja van...
van 1 weblap amit eddig meg tudott nézni telefonon, és most nem tud. töröltem minden böngésző adatot, nem segített, próbáltam dolphinnal, maxthonnal, egyikkel se megy.
látszólag elkezdi betölteni a weblapot, aztán megáll, és üres fehér lapot mutat.
https://netboon.tozsdezz.hu
(nekem a sensation-ön megy simán)
mi lehet a gond?(érdemes ginger update-et felrakni neki? szegénynek 1 hónap lenne mire a szokásos cuccait visszaállítaná stb)
Aktív témák
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED monitor topic
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Hálózati / IP kamera
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest