Hirdetés
Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
válasz nggabi #34044 üzenetére
Az összes létező Odint kipróbáltam A telefont már akkor sem látta a PC amikor még gyári rom volt rajta,nem tudtam használi háttértárként se,kies sem és odin sem ismerte fel.
(#34047) Szakiii
Én is erre kezdek gyanakodni,de érdekes,hogy ezzel a képernyő elforgatással egyidejüleg jelentkezett. Gyári romot nem lehet cwmből feltenni csak miuit?
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rKy
senior tag
-
hülyegyerek
addikt
Na megint on.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Viktor89
aktív tag
válasz dbalazs123 #34035 üzenetére
Igen,külön a drivert is meg a kies is feltettem,de semmi
-
p06
senior tag
Sziasztok!!
Most melyik a legjobb ICS-rom? Kicsit lemaradtam mostanság
Előre is köszönöm!!! -
Viktor89
aktív tag
Az a legdurvább,hogy formáztam mindent és mostmár be se kapcsolt a teló. Csak a recovery meg a download mód jön be,de nem tudok mit kezdeni vele így ha nem látja az odin. Lehet,hogy kuka a telefon?
-
Gattsu
tag
Az hogy lehet, hogy végig usb-n van a telefon, 100%, húzza le az akksit... felrakok egy témát, restart utána meg 78%
Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray
-
Viktor89
aktív tag
válasz hargimalac #34027 üzenetére
Igen,raktam fel már sokszor kernelt meg romot.
Mindent elforgat a képernyő amit alapból nem most azt is,a főképernyőtől kezdve a drawert,a tárcsázót,mindent egyből elforgat.
Csináltam gyári visszaállítóást a telefon beállításiból indítva is,töröltem a belső memóriát is,bejött a gyári recovery és ezeket írta ki:
E:format_volume:rfs format failed on /dev/block/mmcblk0p2
--------||------- /dev/block/stl10
--------||------- /dev/block/st11
Data wipe failed.Gyári rom volt rajta cfroot kernellel és előtte minden müködött tökéletesen. Ami változás,hogy felraktam ma ezt a játékot,toltam vele többször is,aztán nemsokkal az egyik kilépés után döntötte el a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
-
daytonka1
tag
GamerzRom v4.0 JVU . Erről hallott már valaki vagy esetleg használja. kíváncsi lennék a véleményetekre.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441620 -
Bastee
tag
TeamHackSung féle ICS B15 alá próbálta már valaki az ICS-es Semaphore kernelt?
Mert mindenki Devil-ezik, nekem annó jól bevált a Sema, jó lenne itt is -
Viktor89
aktív tag
Mit gondoltok miért lehet a következő dolog?
Azt csinálja a telefon,hogy állandóan vízszintes módban van a képernyő,sehogy nem tudom visszaállítani függőlegesbe. nics fent semmilyen launcher,az auot elforgatás be van kapcsolva és ha factory resetet csinálok akkor utána jó lesz kb 5 percig és egyszercsak fogja magát és újra eldönti a képernyőt magától és onnatól nem tudom újra visszaállítani,ezenkivül hiába dugom rá számítógépre,csak pittyen egyet,elkezdi tölteni de nem jön be az usb háttértároló képernyő,hogy tudjam csatlakoztatni. A beálíltásokban pedig a háttértáron van,minden ugyanúgy van mnit eddig és ilyet még nem tapasztatltam.
-
inkubator
aktív tag
Telenoros mobil hozzáférési pont nem működik, mit tegyek? (Jvu 2.3.6 +jetpack) A telefonról most is tudok netezni, viszont ha bekapcsolom a "hozzáférési pontot" akkor
felül kijelzi majd el is tűnik (nem marad a rolóban) a kék net megosztás ikon. A menüben a Hozzáférési pontnál azt írja hogy "hiba".Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Thief
aktív tag
válasz Szakiii #34016 üzenetére
Közben már megcsináltam jól, csak nem akartam 3 kommentet egymás után. Az a baj, hogy hamarabb kérdezek, mint nézek utána a dolgoknak. Most van egy stabil jvu-m semaphore kernellel, témával, ext4-el és kikapcsolt naplózással. Szerintem ezzel elleszek egy darabig. Mondjuk úgy a v25-30. ICS-ig.
-
Szakiii
addikt
semaphore ics:itt
-
Thief
aktív tag
Kikapcsoltam a naplózást és formáztam ext4-re a telefont. De lehet, hogy kezdhetem elölről az egészet, mivel odexed rom van fent és kellene a téma. Erre így nem megoldható, igaz?
-
Thief
aktív tag
Érdekes. Tegnap beállítgattam a semaphore-t, az autobrightnesstől kezdve a smartass v2-ig, most látom, hogy nem maradt meg egyik beállítás sem. Ez okozta a zöld kikapcsot.
-
Thief
aktív tag
Hali
Mint tegnap írtam, JVu van fent egy semaphore kenrellel, de ha lezárom a képernyőt, villan egy zöldet és utána kapcsol ki. Elég idegesítő. Valami megoldás? -
MPeter87
őstag
Nekem most kicsit elmászott a product kódom. Jelenleg HKYHAT, előtte HKYPAN volt
Este visszarakom majd, most nincs kedvem, de van ennek valami jelentősége, hogy HKDPAN helyett HKYPAN van nekem (elvileg gyárilag)? Neten nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. (vagyis találtam egy egész hosszú táblázatot prod.kódokról, de azok között nem szerepelt HKYPAN)szerk.: IMEI is eltűnt, de előkerült, mikor visszaraktam egy JVR-t
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Tegnap olyat csinált a telefon, hogy csak pislogtam. 40%-ról 2g hálózaton 1 óra alatt csutkára merült, idle állapotban. Android rendszer tevékenykedett valamit...
Szóval új rom kéne, de nagy valószinűséggel gyári telenoros lesz, mivel a kijelző elkezdett becsíkozódni vízszintesen (kék és piros színnél látszik) úgyhogy gariztatni fogom.
Kérdés: 1:Elég ha sammobile-ról leszedett PAN-os ROM-ot feltolom odinnal, vagy feltétlen ajánlott a leírás szerint eljárni.
2: Debrecenben hova érdemes vinni gariztatni a telót? Tavaly novemberben vettem, telenornál....Szeretem leracsniztatni...
Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest