- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sajnos a Samsung asztalik tudnak néha érdekes dolgokat művelni:
bedigiztem egy filmet a TV-ből. Három reklám volt közben, ezért 4 fájlba lett a film.
Minden fájlt ugyanabba a formátumba készítettem el: ugyanazzal a digitalizáló programmal, ugyanazzal a tömörítővel. Minden művelet azonos volt.
A lényeg: két Samsung asztali is, ráadásul kettő különböző típusú érthetetlen okból azt írta ki a 4. fájlra, hogy nem támogatott formátum
Pedig ugyanaz volt minden adata GSpot szerint is. A lemezzel nem volt baj, mert kiírtam másikra, és ugyanez a helyzet.
Az LG minden gond nélkül lejátszotta természetesen.
De ha ismeri azt a formátumot, mert ugye az első 3-at lejátszotta, akkor a negyediket miért nem?
Ez örökre rejtély marad
[Szerkesztve] -
johnjohn
addikt
Ez akkor szokott előfordulni ha RW lemezre írtad ki először és az nem volt full letörölve,csak gyorstörléssel, ilyenkor még fennmaradhat az előző anyagból valami zavaró adat.A másik, hogy az íróprogram nem jól zárja le a lemezeket. Némelyik Thoson DVD is csinál ilyet,igen sűrűn. Próbáld ki másik lejátszóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest