Új hozzászólás Aktív témák
-
majsztro
tag
válasz
Laca19 (a) #6 üzenetére
Hát igen, nekem is rá kellett jönnöm, h tudnak érdekes dolgokat csinálni. Az is biztos, h legközelebb, ha asztali játékos vásárlásra kerül a sor, az alany nem Samsung lesz.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sajnos a Samsung asztalik tudnak néha érdekes dolgokat művelni:
bedigiztem egy filmet a TV-ből. Három reklám volt közben, ezért 4 fájlba lett a film.
Minden fájlt ugyanabba a formátumba készítettem el: ugyanazzal a digitalizáló programmal, ugyanazzal a tömörítővel. Minden művelet azonos volt.
A lényeg: két Samsung asztali is, ráadásul kettő különböző típusú érthetetlen okból azt írta ki a 4. fájlra, hogy nem támogatott formátum
Pedig ugyanaz volt minden adata GSpot szerint is. A lemezzel nem volt baj, mert kiírtam másikra, és ugyanez a helyzet.
Az LG minden gond nélkül lejátszotta természetesen.
De ha ismeri azt a formátumot, mert ugye az első 3-at lejátszotta, akkor a negyediket miért nem?
Ez örökre rejtély marad
[Szerkesztve] -
johnjohn
addikt
Ez akkor szokott előfordulni ha RW lemezre írtad ki először és az nem volt full letörölve,csak gyorstörléssel, ilyenkor még fennmaradhat az előző anyagból valami zavaró adat.A másik, hogy az íróprogram nem jól zárja le a lemezeket. Némelyik Thoson DVD is csinál ilyet,igen sűrűn. Próbáld ki másik lejátszóval is.
-
majsztro
tag
Helló! Kéne egy kis segítség adott házimozival kapcsolatban. Az lenne a probléma, h vannak olyan filmek (DVD-k), amiket egyszerűen nem hajlandó lejátszani. Azt a hibaüzit dobja, mintha nem lenne benne lemez v. üres lenne a lemez. Netről letöltött filmekről van szó, az eredetikkel jól boldogul. Többfajta lemezt is kipróbáltam, tehát nem a lemez a ludas. Tud vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest