- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
majsztro
tag
válasz
Laca19 (a) #6 üzenetére
Hát igen, nekem is rá kellett jönnöm, h tudnak érdekes dolgokat csinálni. Az is biztos, h legközelebb, ha asztali játékos vásárlásra kerül a sor, az alany nem Samsung lesz.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sajnos a Samsung asztalik tudnak néha érdekes dolgokat művelni:
bedigiztem egy filmet a TV-ből. Három reklám volt közben, ezért 4 fájlba lett a film.
Minden fájlt ugyanabba a formátumba készítettem el: ugyanazzal a digitalizáló programmal, ugyanazzal a tömörítővel. Minden művelet azonos volt.
A lényeg: két Samsung asztali is, ráadásul kettő különböző típusú érthetetlen okból azt írta ki a 4. fájlra, hogy nem támogatott formátum
Pedig ugyanaz volt minden adata GSpot szerint is. A lemezzel nem volt baj, mert kiírtam másikra, és ugyanez a helyzet.
Az LG minden gond nélkül lejátszotta természetesen.
De ha ismeri azt a formátumot, mert ugye az első 3-at lejátszotta, akkor a negyediket miért nem?
Ez örökre rejtély marad
[Szerkesztve] -
johnjohn
addikt
Ez akkor szokott előfordulni ha RW lemezre írtad ki először és az nem volt full letörölve,csak gyorstörléssel, ilyenkor még fennmaradhat az előző anyagból valami zavaró adat.A másik, hogy az íróprogram nem jól zárja le a lemezeket. Némelyik Thoson DVD is csinál ilyet,igen sűrűn. Próbáld ki másik lejátszóval is.
-
majsztro
tag
Helló! Kéne egy kis segítség adott házimozival kapcsolatban. Az lenne a probléma, h vannak olyan filmek (DVD-k), amiket egyszerűen nem hajlandó lejátszani. Azt a hibaüzit dobja, mintha nem lenne benne lemez v. üres lenne a lemez. Netről letöltött filmekről van szó, az eredetikkel jól boldogul. Többfajta lemezt is kipróbáltam, tehát nem a lemez a ludas. Tud vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gurulunk, WAZE?!
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest