Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
_OP_
csendes tag
CSAK AZÉRT MER SAMSUNG HDD-RŐL VAN SZÓ!
-
_OP_
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Kérlek segítsetek.Kaptam egy 160GB-os Samsung HDD-t karácsonyra a másik 40GB-os Maxtorom mellé.Mivel jumperolni sajna nem tok
, meg rossz a kábel is ezért a 160GB-ost használtam egészen mult szombatig.Ugyanis akkor azt gondoltam hogy milyen jó lenne az UHU-Linuxot megismerni(eddig WinXP-m volt SP2-vel).Na mikor föltettem az UHU-t akkor a Gnome rafikous környezet nem működött.És mivel meg volt partícionálva a HDD (119GB-on a cuccaim és a maradékon pedig a rendszer) és ha meg akartam nyitni a zenéimet akkor megfagyott a gép.Na akkor gondoltam egyet hogy fölteszem a Win Server 2003at.A telpítésből 25 perc volt vissza amikor ezt írta ki:
COM+ Setup Error:
A(z) COM+ alkompenens kivételt okozott a OC_COMPLETE_INSTALLATION telepítésiüzenet végrehajtása közben.
d:\srv03rtm\com\complus\src\complussetup\ccompluscore.cpp (561.sor)
Hibakód=0x80040206
A rendszer várut belső hibát érzékelt.
A COM+ eseményosztályok bejegyzése nem sikerült.
Na és itt az OK gombra lehet kattintani.Amikor föltette a Win. Server 2003-at akkor a bejelentkezés után megfagy a rendszer!
Na akkor azzal próbálkoztam hogy letöröltem a partíciókat és újakat csináltam de ez sem segített.
Légyszi próbáljatok meg segíteni!
Előre is köszönöm:
_OP_ -
foxhole
csendes tag
SAMSUNG HDD-T keresek megvételre várom a jelentkezéseket 160 tol
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest