- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
válasz
NielsX #49408 üzenetére
Nekem is volt battery drain, de rájöttem, hogy mitől volt.... Az egyik az az hogy nem lehet kikapcsolni a 3g-t csak így menüből, de akkor folyamatosan keresi, ami rohadtuls zívta az akksit, meg azt nézd meg hogy mindig van-e térerőd... Mert azt vettem észre, hogy egy kicsit gyengébb ezzel a rommal a jelem, és ha olyan helyre rakom a telót, ahol néha elmegy a térerő, ott igen keményen megszíjja az akksit.
-
[DE2JAY]
senior tag
-
znagy69
őstag
válasz
NielsX #42935 üzenetére
Próbálj esetleg olyat, hogy újra rakod a ROM-ot utána egyenként 1-2 órátvárva rakod vissza az alkalmazásokat és akkor észre veszed mi az ami hirtelen kezdi el szívni az aksit. Nálam egyértelműen az SPB Shel volt az. El is hagytam bár nagyon szerettem.
Nem ugyan úgy esznek az alkalmazások, mint előző ROM-ok alatt. -
engine88
aktív tag
válasz
NielsX #30925 üzenetére
2.2.1 és 9.0.2-es Darkym van. És eléggé merül.
Megpróbálok a hétvégén csinálni magamnak egy kitchen romot, csak nem értek hozzá hogy mi kell bele meg mi nem, mivel a telefont is csak 4 napja ismerem.
De akkor egységesen azt mondjátok hogy a főzött rom minden esetben tovább bírja.
-
g0dl
addikt
válasz
NielsX #30910 üzenetére
Köszi a válaszokat
1. A rom managerben simán nyomni kell egy "Flash ClockworkMod Recovery"-t ? Hát nincsen túldokumentálva. A battery wipe-tól kevesebbet fog fogyasztani, vagy csak mást fog kiírni?
2. Hol vannak a ramkezelő beállításai? (ezt kivizsgálom jobban, mert egy saját alkalmazást zavar a kilövöldözés legjobban)
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
NielsX #29485 üzenetére
Az új 2.2.1-es Browser-hez volt valami tweak az SGS Tools-ban, hogy a
BrowserUser Agent-et át lehetett állítani másra, pl. IE6-raÍgy a szerver nem tudja, hogy mobilról nézed az oldalt és a teljes verziósat küldi el a telefonra, nem a mobilt. Ennyit tudok róla, sosem használtam.
-
NielsX
tag
válasz
NielsX #28915 üzenetére
JPU fentvan, ez most nagy előrelépés volt, kicsit félve kezdtem neki a dolognak, nem is ment elsőre: amikor odinnal updatelni akar valaki, érdemes figyelni hogy a számítógép előlapi usb-én keresztül nincs adatforgalom, csak ha a kábelt a gép hátuljára csatlakoztatjátok. Nálam legalábbis ez hozta meg az eredményt.
-
Lall
veterán
Aktív témák
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest