Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali, a darky rc4-et feltudom rakni alap recoveryből?
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok, nemtudom mennyire témába vágó, de érdeklődni szeretnék, h mikor jön ki a hivatlos ginger, itt nálunk, amit szervizbe frissítenek? Am láttam egy alap 2.3.3 at, sokkal gyorsabb mint az sgs-es, animáciok müködnek alapbol, nem kell semmit se csinálni vele.
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Lekéstem a múlt heti szálliátsról, hétfő-kedd nagyságába jön az sgs white, várom már
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
korpicschess #44061 üzenetére
Ne haragudjatok, hogy ekkora hülyeséget kérdezek, de ez a vodoo sound ez mi? Régen is meg akartam kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Egy Dakry 9.5 adja szerintetek? Vagy inkább egy DOC-os? De milyen kernellel??
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #43934 üzenetére
Minden elképzelhető :/ az a baj mobilenetem nincs, igy nem nagyon vagyok benne otthon :/
xnace: nekem egyáltalán nem laggolt a galária soha
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #43931 üzenetére
PDA fanclub? Mobilnet beállitások? Sztem lesd meg, egy probát megér.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
Offtotyik: Nem tudná nekem vki megmondani, hogy az sgs whitenak a tartozékai (headset, töltö, usb) is fehérek-e? Nagyon nagy fail lenne ha nem:/
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
csabám #43891 üzenetére
De jol mondtam, fehér a telo, fehér gombokkal
én arra céloztam, hogy nem egy fekete telo fehér hátlappal (mert az nézne ki ugy hogy fekete gomb, fehér hátlap)
cozmo: de van ilyen, (fehér hátlap, fehér gomb) nézz körül gsmline-on ha kell csinálok fotót, bnőm fényképezőjével. vagy akár videot is, aztán meglesitek
ha minden igaz szerda körül megjön a telo
link: http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/18671-samsung-i9000-galaxy-s-16gb-feher
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
korpicschess #43841 üzenetére
Bocsi h csak most válaszolok, de nem, fehérek
tehát nem egy fekete, fehér hátlappal
mondom vidékről a samu raktárbol hozzák fel nekem, és maga az igazgato pecsételi le a garit
ma intéztem el a rendelést, hármat kértem, van fekete is, egy árban vannak.
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Megvettem 65-ért a fehér sgs-em vadi uj, 1 év garis
Jövöhéten kezdődhet a romolás
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
hargimalac #43624 üzenetére
Uez volt nálam is 2.14 es root explorerrel, azota nem is szorakoztam vele...uez a kamu duma h nincs elég helyed és stb.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tariattila #43571 üzenetére
de attila, ha én egyszer azt szeretném h xeus legyen, nem pedig kor-os akkor mivan???
amugy amit a doc felajánl, h stock odinos jvk, abba három cucc van mind a 3 md5,ös és nem taros, van vele para?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Na mostmár biztos vagyok benne h ez nem eredeti ginger release, egy ekkora ****-t kiadni a kezük közül,akor baromság lenne, mint egy ólajtó. Ez a damianos kernel meg...áh ink hagyjuk
lehet jobban jártam volna ha marad az eredeti.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
korpicschess #43560 üzenetére
van rá samsungba ismerős
skacok átettem a docos 1.3 at XEUsra
ujraidnult és a kövi fogadott
: ClockworkMOD Revovery v3.0.0.5.
Checking for ext4 partitions...
Checking /system
Checking /data
Checking /datadata
Checking /cahce
Done!Ezmi????
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #43543 üzenetére
oppen, de milyen 5óráról beszélsz? ha 5 óra alatt lemerül ott más gond van, de sztem ez egyértelmű. am nem cserélek
most veszek 70 ért egy év garis vadonat uj, samsung cégből kihozott, white, független s-t
-
s.Oliv3r
senior tag
Na most megy fel az 1.3 damian-nal. Kiváncsi leszek az aosp themere.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #43540 üzenetére
nemtudom te miért vagy ennyire efoglalva az akksiddal
komolyan nem értelek, ez egy okostelefon, nem számitogép
nem korlátlan az üzemidő, nekem másfél anap alatt merül le teljesen heavy use-al eddig js8al nekem spec merült 1 nap altt, másik meg ilyen jo gps észlelsét még egyik romba se tapasztatlam.
korpicschess : nem jó a linked
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tariattila #43522 üzenetére
2e recovery? és azt hogy tolom fel? vagy linket tudtok adni honnan szedjem le?
am no pit no repart? vagy mi ez az aksi kivevös dolog?plz help
kérlek attila, ird le nekem szájba rágosan...légyszi
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tariattila #43518 üzenetére
figy
lassabban gyerekek
alap kernelem van, jvk alaps, volt rootolás cf root és visszakerült az alap. am damian lesz az ok, de alap kernelnől nemtudm felrakni? mert tudom instalálni zip file-bol ugyis, engedi.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok
Légyszives segitsetek már nekem! Kijött a DOC 1.3 és nemtudom milyen kernelt rakjak fel , supercuriot, vagy chainfiret, ti mit ajánlotok? Am sima jvk kernelem van, instalálni recobol kell?
Üdv. Olivér
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali cimbik!
Supercurio, es a chainfire kernelek miben kulonboznek a gyaritol amit odinnal flashelsz?
-
s.Oliv3r
senior tag
Am nekem is a samines van fent. Plusz egy root, de gondolkozom rajta h amig nem lesz norm kernel, visszarakom alapra.)
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
komoramazsi #42881 üzenetére
Az nem normalis az tuti de sztem nem a rom miatt van. En tegnap toltottem delutan es heavy usw mellett most tartok 70%nal. Tegnap 3kor toltottem.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
pasionales #42878 üzenetére
Nyugi eloszornekem is szarul birta. de mostmar egesz jo. vard meg mig beall teljesen a romod. ez kb 1-2-3 nap.
-
s.Oliv3r
senior tag
egy kérdés: nektek is elég érdekes a üveg végigsimítás animáció a locknál? nekem egy pillanatra amikor elhuzom, beadja megint középre, majd egy tényleges animációval kirak "asztalra" . kétszer is ujrahuztam a jvk-t, a sam-os van fent, hm, érdekes.
-
s.Oliv3r
senior tag
Imádom amikor találgattok, h mi lesz. Skacok, várjuk ki, ha kijön egy frissebb (vagy orig.release) feltesszük,, és meglessük, addig hiába találgatunk, a hirek többsége fake, és a kiadott romok között is van fake, mint ahogy ez a 2.3.3 is az, nem ez lesz az eredeti kiadás, én még azt is eltudom képzelni hogy az eredeti 2.3.2 néven fog futni, ez a x.x.3 kicsit hirtelen jött, és senki nemtudott rola semmit, a 2.3.2 ről miota is tudunk?!
rvgy75: pont ugyanilyen de legalább hasonlo dolog volt az is, h a samsung galaxy s 2 be belevágtak egy 2. ghz-s procit ami kétmagos, amiből lett azota 1.2 is, és hogy jött ki végül? 1 ghz
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Témába vágóan ja, én is arra gondoltam, hogy ez egy beta dolog, vagy talán egy rc- rtm, ugye bill. hiánya meg stb stb. De ha ez ilyen jóra sikerült akkor le a kalappal, kivi leszek az eredeti release-re.
rankesz: én észrevettem, ez van:/
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Azt hiszem kezdi vágni az Android az akksit, 1.5 óra alatt 1 % (ne use-al) tegnap 30 perc alatt 3% (no use-al)
-
s.Oliv3r
senior tag
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #42515 üzenetére
Oppenurasag, nyugi az akku dolgot en se ertem 30 perc alatt 3%. Este vizsont erdekes dolognak lettem tanuja, vagyis ink. reggel. 66%on tettem le a telot, es mikor reggel EBRESZTETT 68% volt. Erre varjatok gombot.
-
s.Oliv3r
senior tag
Nemtudom gyerekek, de az akkuhasználatot nagyon el@@@szték. 30 perce 100%on volt, kijöttem fürdőből, inditottam egy hivást ami csak 1 fél perc volt, és 97%, ez mi?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tariattila #42300 üzenetére
én is igy értettem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Oppenheimer #42271 üzenetére
Hány éves az alaplapod? Mert nekem spec 2 éves és most kezdett kijönni aza prob. h a 2.0-ás usb-t 1.0ásnak nézi meg érdekes dolgokat müvel.
bocsi, HUTCHDB-nak volt címezve
jancseee : hogy tudom én is átirni XEU-ra?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Skacok a hu.pool.ntp.org dob vmit a GPS gyorsaságán?
-
s.Oliv3r
senior tag
Vegyétek semmisnek.
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sikerült minden, köszi mindenki
én amúgy nem értem h a sim kártyát miért kéne kivenni, benne volt végig és semmi más nem történt
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
bajusz66 #42185 üzenetére
CF-Root-XW_OXX_JV1-v1.3-BusyBox-1.17.1.tar
Kernel_XXJVK.tarezt a kettőt egyenként no repart no pittel, PDA-ba be és flash? Ennyi az egész? Értem ez alatt, ezt a kettőt feldobom restart és megy, vagy h érted h utánna feldobom az eredetit?
NielSX: Angry Birds a fav. szted futni fog?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok.
A böngetőröl annyit, hogy sztem gyorsabb, és nekem nem kockázik. Animácikról meg az UI-ról, nemsokban változott a FROYO-tól, de vmiben smoothosabb az biztos. Ami engem zavar nagyon az a bootolásnál a szaggatás, betölt utánna semmi baja (azt kivéve h 250 ramot eszik alapjáraton
), meg p.offnál is olyan gyors az animáció mint még soha, bootloader közbe játszahat? ROOTolásról tud vki vmit?
Üdv. Olivér
-
s.Oliv3r
senior tag
Na én is felraktam. Eddig hibátalnul megy! -> fa -> kop kop
SD formázhatok, vagy nem ajánlatos?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali all!
Most készülök feltenni a 9.5 öt, 9.4-re, miért kell kikpacsolni a lagfixet? Nem elég annyi, hogy wipe all, meg install zip from sd card? Mert én ha romot frisstiek akrmilyet, kb csak annyit teszek hogy wipe mindent, és install, ez igy nem helyes?
Üdv. Olivér
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Hali, vki vmilyen vélemény az új ZSJPJ-ről? Darky 9.4 van fent.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok.
JS8 Stock vagy JS8 AOSP theme, mi a különdség?
-
s.Oliv3r
senior tag
Skacok kiprobáltam a 9.4 et.
Egy problémát találtam benne, de az elég idegesitő, nemtudok normális gördülő háttérképet beállitani, egyhelyben marad. Nincs benne wide set vagy mi?
-
s.Oliv3r
senior tag
Hi emberek!
Vki tud vmit a 2.3ról? Hogy áll stb?
-
s.Oliv3r
senior tag
Na skcok most megy fel a JS8, remélem jó lesz, elvileg van pár perf increase benne, majd meglátjuk
-
s.Oliv3r
senior tag
Vki JS8 ról valami? továbra is fenáll kérdésem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
LurkerSheik #39977 üzenetére
Nekem elég sokáig launcher prom volt és nem láttam sehol ilyen beállitási lehetőseget. Am tényleg jó kis set lenne
-
s.Oliv3r
senior tag
Linkelne nekem vki egy JS8 at? Feltenném, kivi vagyok rá
-
s.Oliv3r
senior tag
Üdv. mindenki!
DOC konyhájában nem találok jegyzet alkalmazást, és fel se rakta alapból, h lehetne belerakni? Am meg vki tudna linket adni a legalapabb 2.2.1 ről, a gyáriól? Ja és Voodoo-stable-5.4.2-Froyo-2.2.1 vagy Speedmod?
JS8-ról vélemény vki? Ha szerint jo pls link
Köszike.
Üdv. Olivér
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
csabám #39622 üzenetére
Romot cseréltem igy van már megvolt és sikerült hálistennek, életemben először csináltam ilyet, nem is olyan bonyolult
A kérdésem lényege az lett volna miylen böngészőtt főzzek bele a romba, js5 js7 vagy a stock 2.2 eset
am DOC 9.8.1 Wipe van fent,hardcore's speedmoddal.
-
s.Oliv3r
senior tag
Am témába vágóan, nekem is ugyan ezt csinálja a no wipeos, 9.9 Doc, néha nem enged hivni, nem csöng ki, stb
-
s.Oliv3r
senior tag
Hi all
Vki tudna segiteni set cpuban h tudom felhuzni 1200ra a procit, és miylen beállitások kellenek hozzá? Link is megfelel, köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Akkor ma csinálok egy másik összeállítást, tehát akkor 2.2.1 és wodoo helyett mi?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával