Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Leonardo91 #2406 üzenetére
+1
-
Sok minden, mivel vettem galaxy s24 ultrát, így akartam hogy legyen vérnyomás mérés, ekg, üzenetekre való normális válasz, saját tárhely, képernyőkép akár a vérnyomásról akár a stressz-ről, ekg, vagy egyéb más egészségügyi adatról, telefon kamerájának a vezérlése, és még sok apró dolog. Szerettem a huawei gt 4-et, szerintem szebb is mint a gw6 és 2 hét üzemideje eléggé verhetetlen, ez viszont 2 nap, a 3. napon elindulni nem érdemes vele, de szerintem pont ennyivel többet is tud.
-
válasz
Impair1980 #2217 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Srácok, ha nincs nálam a telefon, akkor is tudok fizetni az órával? Nincs E-Sim hozzárendelve, nem tudom, hogy szükséges e a telefon vagy sem. Nem akarok beégni ha leugrok 1-2 sörért
-
válasz
H2o-pok #2154 üzenetére
Én mosat cseréltem le a huawei gt 4-et ami 2 hét üzemidővel bírt, ez a galaxy watch 6 meg 2 nap, be van kapcsolva minden, mivel szerintem mindenki leveszi estére 1-2 órára az órát, (akár egy zuhanyzás erejéig, én speciel nem zuhanyzom vagy fürdöm benne) vagy egész éjszakára ha nem fontos az alvás monitorozása, addig töltőre is lehet rakni, nem veszek észre semmilyen hátrányt, hogy 2 naponta vagy hetente töltöm, viszont cserébe sokkal többet tud. Azoknál az óráknál gáz, amelyik nem bír ki egy teljes napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4270
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest