Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
válasz
koxminator #332 üzenetére
Nekem még nem ajánlotta fel
-
ACE-
addikt
válasz
koxminator #332 üzenetére
Én is felraktam. Valószínű kell neki majd egy FR mert van pár dolog ami furi benne. pl. Wifinek a beállítás szerint csak töltéskor kéne mennie alvó módban, mégis megy mindig...
-
IamTheDog
tag
válasz
koxminator #314 üzenetére
nekem még mindig nem jött semmi t715-re
-
ACE-
addikt
válasz
koxminator #314 üzenetére
Telenor-ra tegnap jött.
-
NandorHUN
addikt
válasz
koxminator #235 üzenetére
"talán mégis lesz"...
Szerintem egy olyan készülékhez amit idén is kiadtak kell (új S2), hogy legyen majd friss android. -
Meglivorn
aktív tag
válasz
Én is most láttam meg a cikket, pont be akartam írni. De tekintve hogy a 6.0 mikor érkezett meg a készülékre, szerintem lesz ez jövő ilyenkor is, mire a nugát elkészül
-
jose999
senior tag
válasz
Reméljük
-
jose999
senior tag
válasz
koxminator #233 üzenetére
Sajnos hivatalos forrás nincs, ezt nem is állítottam...nem hivatalost meg találsz 1000-et kb a neten! De mivel a készülék bőven nincs 2 éves, van remény...
-
ACE-
addikt
válasz
koxminator #174 üzenetére
Én is gyalultam, azóta lassan, óvatosan rakom fel az app-okat hogy kideruljon melyik a bűnös. Azóta ilyen 0.0-0.4%/óra a merülés, ami azért jobb, mint előtte a 3-4%/óra.
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #160 üzenetére
Na így pár nap után kiderült, hogy elkiabáltam, mert valami nagyon meríti időnként a tabot, el sem hiszem, a két napot sem bírja már, pedig azóta semmi nem lett feltelepítve. Rootolni nem fogom, mert nem óhajtom bukni a Knox-ot (a wake lock detector miatt), úgyhogy marad a 7végén a gyalu és nulláról történő beállítás.
-
DzsonKonor
tag
válasz
koxminator #158 üzenetére
Igen, mindenképpen. Saját tapasztalat: ha csak simán ráfrissítesz akkor a Play áruház nem fog működni...
-
ACE-
addikt
válasz
koxminator #162 üzenetére
Attól még megírhatod
-
rollins
őstag
válasz
koxminator #158 üzenetére
Érdemes nyomni neki előtte "Gyári adatok visszaállítás" -t ?
Kihagynám ezt a lépést ha ide is eljut, feltéve ha nem okoz gondot, akadást, stb. a gyári vissza elmaradása. -
ACE-
addikt
válasz
koxminator #140 üzenetére
Én a Portugál ROM-ot használom már egy ideje, tökéletesen működik a doze mód, ha repülő módban van akkor semmit nem merül szinte, 12 óra alatt 1%.
-
rollins
őstag
válasz
koxminator #137 üzenetére
Van valami gond 5.02 -vel? Majd lesz frissítés. Türelem.
-
helltp
aktív tag
válasz
koxminator #120 üzenetére
Hátha a következő körben már mi is benne leszünk. Végre át bírták emelni a MIUI-ból az engedélykezelést stock droidba, nem is értem hogy húzhatták eddig...
(#118) gainwardgs: Nekem ilyen használat mellett 4 óra alatt max 45-50%-ot szokott merülni fényerőtől függően, ha a napon nyomkodom csutkára kitekert fényerővel akkor levisz 60%-ot is akár. Lehet beakadt valami alkalmazásod, csinálj rajta egy factory resetet, és ha utána sem javul akkor szerintem add be gariba.
-
stewe780
őstag
válasz
koxminator #111 üzenetére
-
Meglivorn
aktív tag
válasz
koxminator #106 üzenetére
Igazolom, hogy az LTE verzióban van rezgés. Hogy miért csak ebben, azt meg nem tudnám mondani.
-
fdisk
őstag
válasz
koxminator #95 üzenetére
T710-re semmi.
-
jose999
senior tag
válasz
koxminator #95 üzenetére
Nekem ez kB egy hete jött
-
stewe780
őstag
válasz
koxminator #71 üzenetére
Tehát a live-os naptáramban látom feleségem és a saját bejegyzéseim. Mindezeket külön színnel. Aztán a live-os naptárat felveszem a droidra, is itt már egy forrásként, egy színnel kezeli mindkettőnk bejegyzéseit. Tehát nem látom, hogy mit vettem fel én, és mit a feleségem. A probléma úgy tűnik, hogy független a naptár alkalmazástól, bármely alkalmazással nézem, mindenhol egy színnel jelöli, nem érzi a live-os naptárban az "alnaptárakat", vagy minek is nevezzem.
Na most ez egy acer-en, amin 5.1-es droid lakik, csont nélkül megy. Ha felveszem a live-os naptáram, mutatja, hogy milyen alnaptárakat lát odaát, és el tudom különíteni őket színnel.
-
fdisk
őstag
válasz
koxminator #66 üzenetére
Köszi.
Mivel nemsokára itt az mm, gondolom mi már nem kapunk 511-t.
Az jó, ha nincs sok gond vele. -
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #63 üzenetére
-
funkmester
aktív tag
válasz
koxminator #57 üzenetére
koszonom a valaszt.neztem eloben a tabot.de par perc alatt nem tudtam eldonteni hogy kell-e nekem,nem unnék e rá.displayt nem tudtam megnezni mert le volt merulve, csak az appleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest