Új hozzászólás Aktív témák
-
matt22
tag
Az adapterrel alapvetöen FAT32-es pendrive-ot, kártyaolvasot, fényképezöt tudsz kezelni. Külső vinyót, telefont, optikai meghajtót és egyéb hasonlo, nagy energiaigényü eszközt nem, legfeljebb egy powered usb hubon keresztül.
Nyomtatóval nincs tapasztalatom, de fényképezöröl az adatokat pictbridge protokollal is le tudja szedni, szerintem a nyomtatáshoz is ezt ismerő nyomtató kell. -
matt22
tag
Sziasztok!
Nekem volt szerencsém/lehetőségem múlt héten az USA-ban beszerezni egy 16 gigás WiFi-s példányt. Ugyan Galaxy S telóm van, és azzal közel egy éve már "rutinosan" rootolok, romolok, stb. azért sok dolgot újdonságként kellett felfedezni a Honeycomb-ban a Gingerbreadhez képest.
Az első furcsaság volt számomra, hogy alapból nem tüntethető el a "tálca". Azt hittem ez a TouchWiz miatt van, de látom az alap Honeycomb is ilyen. Szerintem ezt meg lehetett volna csinálni úgy, hogy pl. médialejátszáskor, képnézegetéskor magától eltűnjön, "lecsússzon", majd érintésre újra előbukkanjon (mint a windows tálcája ha elrejti az ember). Na mindegy, utánaolvasva láttam hogy leleményes fejlesztők már több alternatív megoldást is kidolgoztak ennek megoldására, és mivel ezekhez root kellett, így azon is sikeresen túlestem.
Mivel nem akarok fájlokat másolgatni a TAB-ra, így a médialejátszást szerettem volna úgy megoldani, hogy a "letöltős" gépről streameljek. Próbálgatás, kísérletezgetés után nálam az ES fájlkezelő + Dice Player kombó vált be. Utóbbi ugyan fizetős, de Tegra 2-es harvergyorsítás + mkv választható hangsáv és feliratlejátszás is van benne. A gyakorlatban így egy tipikus sorozatepizód (720p mkv + külső srt) háttérgépről streamelve történő lejászását mindenféle konvertálgatás, átnevezgetés stb. nélkül kisujjból kirázza a TAB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged