Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
Ricardo #30637 üzenetére
És elővenni az első osztályos olvasókönyvet
más: ma frissítettem a melóban munkatársam soni x10 mini pro-ját 2.1-ről 2.3.7-re. nem lett tégla
0 tudással kb 20 perc volt, kicsit gy0kér a leírás ezért 3x át kellett olvasni...
mondjuk csipmen néha fent lehetne a fészbúkon... ma jól jött volna
más: pizzát vki?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
sagit
veterán
válasz
Ricardo #29703 üzenetére
majd megoldom, 3.-án megyünk hátha nem lesznek olyan mocskos sokan
jadro: mi gyönyörű időben voltunk, utána átmentünk valami szigetre ( már nem rémlik a neve) és nagyon drágán nagyon rossz pizzát ettünk a tengerparton
viszont Velencében én otthagytam a csoportot és külön kis utcákban bóklásztunk.. az nagyon adta
-
nggabi
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tariattila
veterán
válasz
Ricardo #28758 üzenetére
a magyaros kávé méltán világhírű ! ne vicceljünk kérem!
Tóth Sándor magyar barista bajnok igen jól szerepel hazai és világversenyeken magyarosnak mondható kávékülönlegességekkel melyek összetevőiben ott a cékla,paprika, bors...
rankesznek való recept a mestertől:
Zsindelyes kávé:
tegyünk egy mokkáskanálnyi Amnaréna szirupba két és fél gramm vaníliás cukrot, két vékony csík citromhéjat és egy centiliter zsindelyes újfehértói meggypálinkát, és töltsék fel eszpresszókávéval! -
Jadro
veterán
válasz
Ricardo #28440 üzenetére
Folyamatban.. Az a baj hogy egy 10 rugós zenélő-beszélő maci az ára.
(Mondjuk láttam leárazva Tescoban, gyorsan meg kellene vennem.) Azért nem egyszerű a dolog, mert azt mondta a kiscsaj hogy előbb kéri a macit, aztán majd odaadja a cumit. Na most mi anyával úgy gondoljuk, hogy 1-2 cumi nélküli éjszaka az ára a macinak. (Itt most nem anya-apa viszonylatban gondoltam a cumit.
)
Szóval folynak a tárgyalások.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ricardo #27358 üzenetére
Ilyen is van: Ganxta Zolee vs. SP
-
aggleány
addikt
válasz
Ricardo #26437 üzenetére
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszi a kávét, jól jött.
tariattila #26456
Ezmiez??? Elfogyott a cucc a gépből?
Látom, azért tudod, hogy hogyan lehetne ebből a kis maszatból a csésze alján normálisan iható kávécskát varázsolni: "ufó és párduc ebbe belecsapna még 4-5 kanál instant cuccoc és rá 3dl tejet... ". Persze a kakaót kifelejtetted, de hát nem szabad telhetetlennek lenni.
-
rankesz
veterán
válasz
Ricardo #26070 üzenetére
Ha 4-kor kelsz, akkor mikor fekszel, hogy ne aludj el munka közben már mondjuk délben?
FRG: kicsit belenéztem a játékba, a felüljárón mi a rákot kell csinálni, miután elvágtam a derótot? Mindig leszednek a rohadékok... gondolom újratermelődnek amíg nem iktatok ki valamit, de mit?
-
rankesz
veterán
válasz
Ricardo #25977 üzenetére
eddig mikor probaltam nezni az MA tv-t mindig 1-2 perc utan elnyomtam... valahogy nem jon be... lehet az a baj hogy nincs meg igazan az elo musor rutinja, de engem kicsit frusztralnak a felvetelek.
Ja a masik hogy a kozeli kamera amikor a menurendszert mutatjak szaggat mint az allat, most hogy tudod ugy megnezni hogy mennyire folyamatos az UI!?
-
aggleány
addikt
válasz
Ricardo #25619 üzenetére
Na jó, elismerem, ez is hasonlít egy kicsit, de az enyém mégis inkább csúsztatott.
Tényleg hajlamos elcsúszkálni egymáson a több réteg.
Amúgy is, a linkeden ott van kiemelt hasonlóknál.
Csak a véntyúkozást tudtam azonosítani, a többi név nélkül volt. Vagy csak nem figyeltem eléggé?
kutkut
Neked a palacsinta értelmetlen dolog???
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest