Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az 1300mah power pack-ról, ugyanis vettem egyet, egy új 1650 mah akkuval együtt. 1 hónap után az a tapasztalatom, hogy a power pack 40% plusszot ad az akku töltöttségéhez. Így 4. 5 órára kitolja az amúgy 3 órás képernyőidőt +nettel! Legalább +50-60%-ot vártam volna a kütyütől szerintetek?
-
pro96
tag
Sziasztok! Gyári vissza után nem tudja a telefonom a névjegy hivást fülhöz emelésre... nem tudom, hogy mi ennek a funkciónak a neve, de előtte működött!
-
pro96
tag
[link]
Sziasztok! Erre valakinek ötlete? -
pro96
tag
Üdv. Mindenkinek! Hogyan lehetne a roló lehúzása után az értesítés szövegét teljes terjedelmében elolvasni, mert ICS alatt egyszerűen ment úgy, hogy nyomva tartottam a szöveget, így végig futott a végéig...most csak az "alkalmazásinfó" ablak ugrik elő és kész! Kösz!
-
pro96
tag
válasz
vrgkrisztian #25123 üzenetére
Köszi, tényleg ott van a beállítások között, de egy filmhez csak egyszer ajánlja fel, ha mondjuk beállítom a movie hangzást, miért nem tudom módosítani virtuális 7.1-re...
na, most megint engedte, aztán 3* nem.... érthetetlen, vagy béna vagyok és vmit nem ugyanugy csinálok... -
pro96
tag
Üdv. Csak most vettem észre, hogy nincs 5.1 a videó lejátszóban, szerintem ics alatt javított a hangzáson, szerettem...
-
pro96
tag
Üdv.Mindenkinek! Nemus launchert használok, de ma reggel vettem észre, hogy TW alatt beszél a teló, görgetéskor, mappa nyitáskor stb. Talk back letiltva, Voice commander is, de nem segít, 1 hete van JB, akkor még pár napig használtam is a TW-t, de akkor nem beszélt... Még egy kérdés, ICS alatt volt olyan vágólap megjelenítés, ahol egyszerre láttam több korábban bemásolt dolgot is, most mindíg csak az utolsó másolást tudom beilleszteni. Hogyan tudom elérni azt a felületet?
-
pro96
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
pro96
tag
Sziasztok! Megrendeltem a 2000mAh akkut és az lenne a kérdésem, hogy a csere előtt mit kell tennem, hogy a telefon tudja használni a nagyobb akkumulátort és ne a régi töltés/merítési ciklust vegye alapul, hanem újra a nullaról tanulja kezelni a nagyobb kapacitásu aksit? Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Politika
- Micro Four Thirds
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest