Hirdetés
Aktív témák
-
függő2
tag
válasz
Pro!Petya #2980 üzenetére
Sziasztok!
Én személy szerint 2 napja használom...ugyan csak a free-t, de nagyon megvagyok vele elégedve, és van hozzá egy lock screen is, ami megint csak nagyon jól testre szabható!
Remélem jól kivehető
Szimpatikus, bár konkrétan még én sem ismertem ki minden funkcióját!Nekem bejön, pont az egyszerűsége miatt...Volt Go-m is, de tele volt vele a csizmám,hogy minden túrót külön-külön kellet hozzá leszedni, és teleszemetelte a belső tárhelyem... Persze nem rossz, mert ingyenes, de akkor is
Még csak most kezdem belakni a telót, azért ilyen üres...
( nem beszólni
)
Üdv.:
függő2
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest