Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donciccio
csendes tag
nincs valami opció arra, h az értesítési sávban megjelenő, aksi ikonban megjelenő százalék számot mellé tegyem? a problémám az, h nagyon pici számokkal írja ki a töltöttséget. egy kicsit nagyobb szám jobb lenne. az s22-mön az ikon mellé írja ki ezt a számot.
-
donciccio
csendes tag
végre látszik a raben rendszerében is a rendelésem. gls még nem értesített, de legalább már moccant vlmit a dolog.
-
donciccio
csendes tag
egy kollégám haverja az előrendelés utolsó napján (február 6-án), este 11 körül rendelt egy szürke s25 ultrát. még engem hívtak a kuponok miatt. másnap már kapott értesítést a futártól. nem vagyok irigy, vagy ilyesmi. az a bajom, h amit én már kifizettem, az még a kanyarban sincsen. ezelőtt egy s22 rendelésemnél ugyanezt eljátszották. ennek idestova 3 éve. ekkor 1 hónapot vártam az s22-re. 3 év alatt nem sikerült megoldaniuk a logisztikát. tényleg le vagyunk kakkantva.
-
donciccio
csendes tag
felhívtam ma a samu ügyfélszolgálatot a rendelésemmel kapcsolatban. inkább ne tettem volna. semmi értelme nem volt. még azt sem tudta a telefonos ember megmondani, h kb mikorra várható a szállítás.
holnap lesz 3 hete, h leadtam a rendelésem. direkt nem rendeltem "exkluzív" színt, csak egy sima titán feketét.
-
donciccio
csendes tag
válasz
torrente777 #481 üzenetére
én még ilyen emailt sem kaptam.
-
donciccio
csendes tag
[link] ezt nem tudom, h olvastátok e. ha így van, ahogy le van írva, akkor várhatunk még egy darabig.
mondjuk én egy 512-es fekete titánt rendeltem. elvileg nincs a felsorolt termékek között. ettől függetlenül nem küldték még.
-
donciccio
csendes tag
válasz
PeteePeti #220 üzenetére
kifizet az ember egy szabadszemmel igen jól látható összeget. na ez ami nagyon idegesítő. nem lehetett utánvételt kérni. úgy nem érdekelne annyira, h merre van a csomagom. követem mind a két topikot itt, a mobilarénán. azt tudom, h az élő csevegésre nem nagyon lehet számítani. egyéb más helyen nem tudom, h hol lehetne érdeklődni. de tök mind1, h érdeklődök e, mert gyorsabban akkor se fog megjönni.
-
donciccio
csendes tag
január 24-én rendeltem egy fekete titán, 512 GB-os s25 ultrát a shopapp alkalmazással. egy szilikon tokot, és egy airtag2-t tartalmazna a csomagom. amióta megrendeltem a "szállításra előkészítve" státuszban van az egész pakk. kezd dühíteni, h 2 hét alatt nem történt semmi. igaz, h ez még "csak" 2 hét, mert az előző előrendelt s22 telcsimre 1 hónapot kellett várni. a Raben oldalát is időnként megnézem, de ott még csak nem is létezik a cuccom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- The First Berserker: Khazan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest