Hirdetés
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok.
Hogy tudok privát (nincs szám) hívást blokkolni. Hogy ne csörögjön ki. -
< CyberBob >
őstag
Úgy láttam hogy az aod nem mozog. Értesítésnél kapcsol be. Valahogy be lehet állítani hogy mozogjon. Esetleg good lock?
-
< CyberBob >
őstag
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat ahonnan háttérképeket (főleg természet) lehet letölteni a telefonnak megfelelő felbontásom?
-
< CyberBob >
őstag
A galaxy themesből szedtem le háttérképeket. Van olyan good lock modul amivel ezeket a háttérképeket tudnám bizonyos időközonként automatikusan váltogatni?
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Aki használja a Samsung gyári vezetékmentes töltőjét [link] leírná a véleményét. Mennyi idő alatt tölt fel 20-ról 100-ra, mennyire melegszik a telefon töltés közben, mennyire hangos a töltőben a ventilátor?
Most egy korábbi Samsung táblagép 25 wattos töltőjét használom. Semmi gondom vele, két naponta töltöm a telefont. Azért gondoltam a vezeték mentes töltésre, hogy kíméljem a tel csatlakozót.
Melyik töltési mód jobb az akkunak? -
< CyberBob >
őstag
válasz
$atirka #6919 üzenetére
Kipróbáltam, de nem az igazi.
Azt meg lehetne oldani, hogy az egész felső ikonsort egyben halványítani? A gyári böngészőben görgetéskor eltűnik ami jó lenne csak én operát használok a sortördelés miatt és ott ez nem működik. Ezért lenne jó ha el lehetne rejteni vagy átlátszóvá tenni vagy halványabbá tenni az egész felső ikon sort. Ami még fura hogy fekvő módban nem tölti ki a böngésző (a gyári sem) az ikonsor helyét hanem fekete sáv van helyette. -
< CyberBob >
őstag
Próbálta már valaki a sound assistant goodlock modult? A messenger értesítési hangját szerettem volna lejebb venni de nem ment. Felvettem az alkalmazást és levettem a hangerejét 25 százalékra de nem lett halkabb. Valamit kell még beállítani ezen kívül?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van olyan Good Lock modul amivel a felső ikon sort (óra aku stb.) lehetne eltűntetni vagy halványabbra venni?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van valamilyen gyári beépített app amivel fájlokat, zenéket tudok pc-ről wifin keresztül (azonos hálózat) másolni a telefonra? Vagy inkább kössem össze kábellel? -
< CyberBob >
őstag
válasz
MikeWazowski #6506 üzenetére
Itt van két kép. Gyári és Opera böngésző
Az alsó fekete csíkra gondoltam.
Kezdőképen nincs ott csak a vonal. -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Gesztus vezérlést használok. El lehet tüntetni alul a vonal mögötti fekete sávot pl. legyen átlátszó? A vonal maradhat (bár lehetne halványabb) de az a pár milliméteres sáv feleslegesen takarja ki a képet.
-
< CyberBob >
őstag
Fel rakták a gyári Samsung fóliát, de sajnos került alá egy szösz.
Mondták a SES-ben hogy felteszik a másikat is ha akarom (két darabos a csomag) de inkább a náluk lévő "fóliát" ajánlják. Ez a méretre vágott, ráfújnak valamit a kijelzőre és úgy rakják fel.
Mit gondoltok inkább legyen a SES féle?
Az oleofób réteget nem rontja el (pl. leszedésnél), ceruza megy rajta (újlenyomat olvasó működik elmondásuk szerint)? -
< CyberBob >
őstag
válasz
< CyberBob > #6169 üzenetére
Mondjuk ezen a videón elég könnyen felrakják. Persze biztos nem először csinálja.
[Galaxy S24 Series: How to apply Screen Protector] -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy s24 ultrát venni és gyári Smart View Wallet tokkal használnám. Ilyen toknál is kell a kijelzőre fóliát tenni vagy megvédi rendesen a rácsukható tok a karcoktól, ill. nem dörzsöli le az oleofób réteget?
Még annyi, hogy vissza lehet teljesen hajtani a telefon hátuljára kinyitáskor a tok fedelét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 15plus 256gb
- Újszerű Honor 200 5G 8/256GB fekete dobozában gyári adatkábellel eladó
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Galaxy S25 Ultra ÚJ BONTATLAN Gray, 12GB/256GB, EURONICS VÁSÁRLÁS, 2028.03.31-ig gyártói jótállással
- Újszerű Apple iPhone 13 128GB fehér dobozával 2db kábellel 86%-os akkuval eladó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest