- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
Van valakinek arról tapasztalata hogy ilyen Regalaxy kupont tudsz igényelni ha a számla nem a nevedre szól ? (innen a hardverapróról vennék s23 ultrát)
-
Lezl
tag
Most van valami aktuális kuponos dolog s23u-ra egyébként?
-
Lezl
tag
Tudtok ajánlani egy jó kijelzővédő fóliát amit hamar be is lehet szerezni és van esély rá hogy egy amatör is fel tudja rakni vagy egy olyan helyet ahol emberi áron felraknak egy jót?
-
Lezl
tag
válasz petymeg #6288 üzenetére
Ez majdnem olyan szerintem én is majdnem ezt vettem de végül a kameralencsés kitámasztósat rendeltem.
[link]Most péntekig para amíg nincs tokban meg a kijelzőfólia is csak holnapra van
A flipről átraktam mindent ott be volt kapcsolva a navigációs menühöz az extra dim funkció de ott sose nyomtam meg véletlenül itt 1 órán belül 3x...azthittem már hibás a kijelző hogy folyton leesik a fényerőség mire rájöttem hogy az extra dimhez érek mindig hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
Kíváncsiságból csak engem zavar hogy az s-pen a bal oldalon van nem a jobbon? Jobbkezes vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz TheMartin03 #6354 üzenetére
Nem ez teljesen értékes infó hisz ha balkezesként neked kényelmesebb akkor valós a felvetésem...
-
Lezl
tag
Sajnos ez a kialakítás van meg kell szoknunk csak azt sajnálom hogy az ergonomiával a legtöbb cég alig foglalkozik, és azokat a cégeket meg akik foglalkoznak vele nem értékelik. A Sony Nagyon pontos ergonomiai vizsgálatok miatt gyárt így telefont keskenyebb készülék oldalsó ujjlenyomatolvasó dedikált kameragomb annak a funkciónak ami manapság szinte az elsődleges szempont telefonvasarláskor hogy milyen kamera van benne, de ez nem szempont már az embereknél mert a reklámok nem ezt szajkozzák. Ezzel nem a sonyt akartam dicsérni csak annyit mondani hogy a reklámokkal teljesen elterelik a fókuszt. Én szeretnék egy igazán jó kamerás kicsi mobilt amihez van ceruza is házban de ez így együtt nem jön össze ezért van az hogy szerintem 8-10 éve hol Samsung hol Sony telóm van. Tetszik a pen veszek Samsungot rájövök pár dolog kényelmetlen vele és nagy veszek Sonyt de hiányzik a pen...ezt a kört futom minden évben
[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz Gardaai #6415 üzenetére
Szerintem sok mindent tud a Sony, jobb a zenelejátszás minősége fülesen akár lehet ugye kábelen is hallgaztni zenét. Kijelzőben nincs lyuk sokkal könnyebb, de ez egy adottság aksidőt még nem tudom, játékban is furamód jobb, pedig csak gen1 van benne igaz ugye sokkal kisebb a kijelző felbontása, és még nem játszadoztam beállításokka az S23U-val
A 3x zoom kamera szerintem érezhetően jobb a Sonynál, de ott ugye az a max 10xes nincs a fő kamera meg amíg van elég fény élethűbb színeket és jobb fókuszt tud persze egyik esetén se az alap kameraappot használom. Szóval mindkettőnek vannak előnyei szerencsére most lesz mind2 cégesnek használom a sonyt sajátnak meg a S23U-t egyedül a flippet amit cserél az S23U fogom hiányolni az annyira jó kicsi.... -
Lezl
tag
válasz z0d1@Ku$ #6417 üzenetére
Szerintem [link] Sony Linkbuds S ár értékben szerintem közelébe sincs semmi.
Elég jó zajszűrés
Igen jó hangminőség és nagyon könnyű és kényelmes és az üzemidő se rossz.
De ugye a kényelem mindenkinek más ezeknél mert mindenki füle más, nekem pl a Sony Xm4 egyszerűen iszonyatosan kényelmetlen volt...
S samsung budsnak a hangminősége szerintem elég véleményes. A Buds pro már jobb és ahogy nézem most már olcsóbb is mint a Linkbuds S akkor nagyából lehozták arra az árra amit ér... -
Lezl
tag
válasz kisdobos0111 #6452 üzenetére
Lényeg hogy a forgalmazó az emag legyen, akkor elvileg nincs vele gond.
-
Lezl
tag
válasz Gardaai #6512 üzenetére
Igen ezért mondom hogy jelen helyzetben a Sony kamerájából sokkal többet lehet kihozni. Az elvárásomhoz képest amik a különböző revieweken írtak óriási csalodás miközben a Sony kameráját meg mindenhol lehúzzák, borzasztóan szomorú hogy szinte minden youtubert ezek szerint meg lehet kenni mert azt amit a bemutatók sugaltak az alapján legalább 1 kategoriával jobb kamerára számítottam mint a Sonyé miközben mégcsak nem is jobb...(jó az már 1 éve kint van és egy halom javítás kijött már)
Félreértés ne essék lehet vele teljesen használható képeket csinálni csak az a forradalmi dolog amit sugaltak a kanyarban sincs...[ Szerkesztve ]
-
Lezl
tag
válasz Fantomas80 #6583 üzenetére
Nekem is 2-3 nap alatt megvolt samsung.com-os lehet hogy a telekomos számla validitását hosszabb idő a 3. Fél miatt...
-
Lezl
tag
Kicsit még várok a frissítéssel gyűljenek a tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs