- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sajnálom,hogy kifogtál egy ilyen " forrófejű" példányt. Az enyém is melegedett, de csak az első pár töltésnél, szerintem nem is a KE2-es rom volt a hibás, csak az akksi "állt" még be. Mondjuk a rom az első napon rerpült és KE7-re változott, így bizonyítani nem sok ideje maradt. Már KE7-tel is hűvös volt a telefon, 27-33 fok között üzemelt, az általad linkelt teszben pedig 10 perc után 34-5 fokon állt. Most a KF1-re főzött Lite-rom 1.4-es verzióját használom és nagyon állatnak találom minden tekintetben.
Csak azért írok, mert én most váltam meg az i4-em től és az SGS-től is, és nem tudom,hogy elégedett leszel-e a váltással. Nem akarom magamrahúzni az iphone fanok átkait, de nekem nem jött be egyáltalán, az SGS-t használtam inkább. Lehet, hogy éppen kifogtál egy hibás példányt, mert most is futtattam a tesztet , nyomkodom itt a pofámhoz a telefont, de nem hajlandó melegedni.. Remélem, bejön majd az i4 és nem fogod megbánni, de szerintem ezt egy kicsit elkapkodtad, mert véleményem szerint szarabb lesz mindenben az új jelölt..
Azért sok sikert hozzá.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- MinDig TV
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Büszke apukák és anyukák topikja