Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Ha sétálást észlel és rögzít az óra, ahhoz nekem nem mutat úzvonalat. Visszanézve az edzések között, csak egy nagy pöttyöt rak a térképre, de nincs útvonal. Valamit még be kell állítani ehhez?
-
Cobrusz
senior tag
válasz
Leonardo91 #80 üzenetére
Megtaláltam végre
Naptárban újra bekell állítani hétfőre az első napot, most már az órán is hétfő az első -
stewe780
őstag
válasz
Aprósólyom #96 üzenetére
Ha mozog az asztal, az egyik lábát kitámaszthatod vele.
-
Aprósólyom
addikt
Android 10 feltétel teljesítése nélkül mire használható ez az óra?
-
Sziasztok!
Anyumnak vennék egy ilyen kis trackert. Nyugger, úgyhogy a futni nem fog, sportmódok nem számítanak, inkább a pulzusmérés, tetszik az esés riasztás. Tud olyat az óra, mint egy huawei watch gt2/3, hogy ha folyamatosan 100 felett van a pulzus 10 percig akkor riaszt? Huawei Band 6-ost váltana, és persze Samsung telefonnal lesz használva.
-
geotom
tag
Bő egy hete van meg és minden rendben volt eddig, de két napja az e-mail nem rezeg a pánton. Jelzi, hogy jött, de nem rezeg
A többi (sms, viber) műxik rendesen!
Találkozott valaki ilyennel? Mi a frász történhetett? -
joey04
titán
A ne zavarjanak módot át tudja venni nem samu telefonról is?
-
Peathee
senior tag
Ma én is vettem egy ezüst színűt, a szíjakat meg majd küldi az aliexpress a fehér helyett
S23+ telefonnal használom. -
Cobrusz
senior tag
válasz
Leonardo91 #80 üzenetére
Már mindent próbáltam de semmi
-
Skod
aktív tag
Sziasztok! Ma én is vettem egyet. Eddig elegedett vagyok, nekem elég a tudása.
-
Papin
csendes tag
Tegnap én is boldog tulaj lettem! Régóta szerettem volna egy ilyen aktivitásmérőt, elsősorban a lépésszámláló miatt (hátha arra ösztönöz többet mászkáljak gyalog), meg elbohóckodni az alváselemzéssel. Mivel nem akartam 100-200k-t elkölteni rá, nem voltak irreális elvárásaim, eredetileg Xiaomi Band-et akartam, de közben váltottam Samsung telefonra, s én szeretem párban használni a technikai eszközöket, így megörültem, hogy jött a Fit 3, ráadásul pont olyan méretben, ami nekem tetszik (nem vékony karkötő, de nem is túl nagy)! Szuper a levehető szíj, a készülék minősége (kijelző, fém ház, súly, stb.).
NFC persze jó lenne, de sejtettem, hogy kimarad, GPS-t nem is vártam, el kell adni a Watch sorozatot is jóval drágábban.Még keveset használtam, eddig két dolog nem tetszett, telepítésnél mindent el kellett fogadni (a nem kötelező opciókat is, amiknek egy részét utólag keresgélve ki lehet zárni), különben nem ment tovább a beüzemelés, ez elég kínos, mert elsőre nem értettem miért mi a gond. A másik a lépésszámláló, egész nap otthon voltam, alig mászkáltam, délután lepihentem, erre azt írja 1500 lépést tettem meg. Na ne, ez kizárt és elég fals adatnak tűnik!
Lehet Health alkalmazásban ehhez meg kell adni pár adatot (magasság, vagy nem tudom), hogy pontosabb legyen?
Remélem ezen javítanak... -
Papin
csendes tag
válasz
Dantee_Mikoo #20 üzenetére
Igen, ezen én is mosolyogtam! Kedvencek helyett valamiért ezt írták oda, nem tűnik fordítási hibának, inkább elcsúszott valami, de ez legyen a legnagyobb hiba!
-
CMR
tag
Huawei Watch Fit milyen vétel ehhez képest?
Barátnőmnek kéne, csak sportoláshoz, full nem értek hozzá -
Dan77
tag
Akkor ez még kommunikál az A71-el? Elég laikus kérdés...
-
stewe780
őstag
Szia,
A Samsung Healt alkalmazásban a telefonon. Fent rányomsz a lépésekre, bejön egy időrendi képernyő. Jobb fent három pont, "Megjelenítendő lépésszámadatok kiválasztása".
Na most itt régen három lehetőség volt:
- fit2
- telefon és fit2
- telefonEbből most már csak két lehetőség maradt. (Természetesen azt vették ki, ami nekem be volt állítva korábban...
):
- telefon és fit3
- telefonSzóval ha itt esetleg csak a telefon van nálad kiválasztva, akkor lehet magyarázat a fentire. Amúgy meg nem tudom mi bajuk volt azzal, amikor csak az óra mért. A telefonnal összesítve nekem sokszor beduplázta a lépéseket, nem volt megbízható.
-
MLA
aktív tag
Nagyon fura (számomra legalábbis fura) dolog történt reggel. Nézem az órát, írja, hogy 1268 lépést tettem. Majd felveszem a telefont az asztalról, az meg 986 lépést írt. Aztán pár pillanat múlva mikor az órára nézek, már az is annyit írt mint a telefon. (Tehát kevesebbet mint előtte) Most mi van? A telefonról veszi az adatokat? Mert a telefon nincs mindig velem. Akkor mennyire lehet megbízható amit az óra ír? Vagy ez csak nekem ilyen újdonság?
-
Cobrusz
senior tag
Tudja valaki hogyan lehet beállítani az órán a naptár alkalmazást hogy hétfő legyen az első nap ne vasárnap?
-
AMD Power
titán
Szerintetek ő vagy inkább a HUAWEI Band 8 a jobb? Samsung telefon mellé!?
-
MrBazsi
senior tag
Bocs ha tök láma kérdés sose volt még okosórám. Ez is olyan mint a galaxy watch ez is mutatja a telefonhívasokat üzenet messenger stb, vagy ez nem?
-
horilori
csendes tag
Jó lenne ez ennyiért (21e-ért már van gyári garival), ha több számlap lenne, (keskenyebb lenne a káva), lenne benne led lámpa, s a lépésszámláló algoritmust pontosítanák, (a magasság mérését is lehetne), az üzemidő elmegy, bár én 2 hétre számítottam, szabvány töltő sem lett volna rossz. Iránytű van benne ? (geomágneses érzékelő).
Továbbá ki kéne adni egy Pro verziót navigációval, NFC-vel, mikrofonnal (esetleg hangszóróval, háttértárral (zenehallgatáshoz), esetleg sim-mel. -
Cobrusz
senior tag
Igen így már látom én is, thx
-
Fred23
nagyúr
Frissebb szoftverrel még javulhat a helyzet.
Én nem tudom, mennyire pontos a Fit3, mert feleségem vette magának, és nekem még mindig Huawei Band 6 van, de mivel az bejött, most úgy tervezem, majd Band 9-re váltok.Amennyit a Fit3-ból láttam, az mondjuk általában tetszett. A számlapkínálat viszont gáz. Huawei esetén tippre ezernél is több a választék, órán nekem most 23 db van.
-
janeszgol
félisten
Értelek. Én balkezes vagyok és akkor az 1%-ba tartozom, mivel a jobbon hordom az órát.
Gyerekkoromban hordtam éveken át a bakezemen, majd nem hordtam órát, aztán felnőttként újra vettem magamnak és a jobbon hordom. Kényelmesebb nekem.
Próbáltam most is a balon. Tudom ott is hordani, de a jobbon komfortosabb nekem. -
Doky586
félisten
Jobbkezes ???
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Nemtudja valaki hogy hova lett az ébresztés külön funkció?
Fit2-n betudtam a telefontól függetlenül állítani ébresztést.
Fit3-on viszont sehol nem találom. -
Ricardo
titán
válasz
Namelesske #44 üzenetére
Az szép
-
Domestos
tag
Ahogy a cikkben is írták, hogy nem pontos, a sajátommal is az a tapasztalatom, hogy a lépésszám köszönő viszonban sincs a valósággal. Durván felülszámol. Nem tudom, hogy általános probléma-e, de nálam nagyon nem jó. A pulzus viszont kifejezetten pontos. A mellkasi övemmel mérttől is alig tér el. Amennyire meg tudom ítélni, a stresszmérés is, bár nem merték számszerűsíteni az appban a HRV-t, amit amúgy mérnek.
-
waszabi07
aktív tag
Ez tetszik nagyon, nfc-nek örültem volna. Van amúgy kb ilyen áron eszköz ami kb ilyen tudású és lehet vele fizetni is? Vagy azt csak a watch szint tudja?
-
clon
senior tag
A telefonokban van vészhelyzeti funkció, a samsung esetén a One UI 5-től a bekapcsológomb x5 megnyomásával hívja a 112 számot.
Előfordulhat a One UI 6.1 az ami már az órát is hozzáköti ehhez. Eddig sem kapta meg a One UI frissítéseket 2-3 év után a telefonok jelentős része. -
sose vennék egy ennyire korlátolt eszközt (ahogy samsung telefont se). pedig a design és a tudás okés.
-
stewe780
őstag
Óraszámlapokhoz:
Az elsőt egy fórumtárstól kaptam, a második forrása:
[link]Ha valaki rátalál a neten még ötletes, számlapokra, dobja be a fórumba. Biztosan minden fit3 tulajdonos örülne neki.
Netán ha még maga szerkeszt egy jópofát és közkinccsé tenné, dobja fel valahová egy veszteségmentes formátumban. Én biztosan kipróbálnám. -
pv5
csendes újonc
Ha jól értem a cikkből, futáshoz is mindig velem kell lennie a telefonnak és pixel telefonokkal sem olyan egyszerű használni.
-
stewe780
őstag
Aki többre vágyik, ott a watch, négyszer ennyiért. Nem egy kategória. Nekem az üzemidő volt az első és nem érdekel ha ezért cserébe néha a telefonhoz kell nyúlnom az órám helyett (gps, nfc).
Én ha hazaérek ledobom az órát, ha elmegyek itthonról felveszem. Ezzel a használattal 4 nap után 64%-on áll most.
A szerkeszthető óraszámlap tényleg nem ad sok lehetőséget, mégis számomra ez és a nagyobb kijelző nyújtja a legtöbb pluszt a fit2 után, amit váltott. -
youngboy
senior tag
a vészhelyzeti híváshoz One UI 6.1-es vagy frissebb Samsung Galaxy okostelefon megléte az elvárás
Ez vajon miért? -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Többet vártam ,de tudom nem akarnak az okosórànak konkurenciaát csinálni házon belül. Szoftveresen ha javítanak az üzemidőn illetve biztos lesz rá akció ,akkor jó vétel lehet Samsung telefon mellé. Nfc -ért azért kár.
-
lewisfm
aktív tag
Nincs GPS és nincs NFC fizetés. Rövid az akkus üzemidő.
Innentől kezdve teljesen mindegy, hogy mit tud, de ezek a minimumok nélkül számomra haszontalan. -
válasz
Dantee_Mikoo #20 üzenetére
Nekem tetszik, egyedi és merész egy egész zenekarral ismerkedni
-
gyuri2008
veterán
válasz
thomasvold #19 üzenetére
Hogy lehet készíteni?
-
hangacsipeti
újonc
A horkolásfigyelés akkor működik, ha a telefon töltőre van csatlakoztatva.
-
gabyka
aktív tag
válasz
thomasvold #19 üzenetére
Max annyiban egyedi, hogy milyen hátteret raksz be...az, hogy az óra alul vagy felül jelenik meg, nem egy nagy lehetőség...
-
NvidiaRTX
őstag
Megrendelve. Egy Mi Band 8 Pro-t vált.
-
joey04
titán
Ez tetszik.
GPS kéne bele még.
-
Kérdésem az lenne, hogy az egyedi szíjcsatlakozó és annak csatlakoztatása mennyire tűnik masszívnak és strapabíró megoldásnak ?
Képeken nem tűnik annak és nem is nagyon esik szó róla . -
Dantee_Mikoo
tag
Sokat gondolkoztam rajta hogy ezt vegyem-e vagy egy Amazfit/Xiaomi terméket, de miután csalódtam már Xiaomi termékben (és kapta is az ívet rendesen itt fórumon is) végül ennél a terméknél maradtam, egyelőre nagyon nem bántam meg.
Jól néz ki a csuklómon, megjön minden értesítés, teszi a dolgát akadás nélkül, a kijelző is kellemesen szép, és valóban kényelmes a touch screen érzékenysége.Ui: Találtam egy érdekes fordítást, de javítsatok ki ha ez rendben van
-
Csak az nem derült ki a cikkből, hogy Dani milyen állat lenne... az alvás alapján
-
mrbego
aktív tag
Nekem a jövő héten érkezik majd egy ilyen.
Amúgy óra számlapot lehet egyedit készíteni? Vagy csak az adottak vannak? -
Fred23
nagyúr
"Dupla nyomással gyors edzésindítást eszközölhetünk"
De lehet akár számológép, vagy más is.
-
thomasvold
őstag
2 napja vettem egyet, egy Xiaomi Band 6-ot váltott. Eddig meg vagyok vele elégedve. Talán az akkuidő lehetne kicsit combosabb. GPS és NFC nem hiányzik. Egyelőre...
-
Ricardo
titán
Jó lenne látni egy összehasonlítás a xiaomi band 8-cal.
Üzemidő, pontosság, napfényben láthatóság....
Ha valahol belefut valaki egy ilyen tesztbe, akkor linkelje be legyen szíves. -
-
Ricardo
titán
Összességében nem tűnik rossz kütyünek, de amikor ezt olvastam, hirtelen az jutott eszembe miért???
"Két applikációra lesz szükségünk a telefonon ahhoz, hogy használni tudjuk a Fit 3-mat, az egyik a Galaxy Wearable, amin keresztül elérhetők a pánt beállításai, a másik pedig a Samsung Health, amibe a mért egészségügyi adatainkat szinkronizálja a rendszer. "
Teljesen logikátlan. Egy ZS kategóriás cégnél talán, de egy ekkora gyártónál nem erre számítana az ember
-
geotom
tag
Ezt a barométeres dolgot sehol sem látom! Ennyire béna lennék hogy nem találom? Más! Eddigi úszásaimat jól mérte igaz csak két alkalom volt. Viszont határozott beütés kell a hossz végén!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem egyedül úsztam az adott pályán az elején, és amikor előztem vagy úgy fordultam, hogy épp más is volt a falnál, akkor megesett, hogy úszásnemet váltottam, nehogy megüssem a másikat. Azokon a hosszokon van a vegyes jelölés és pont ez látszik a képen, a többinél stimmelt a felismerése.
-
joghurt
addikt
Hogyan lehet pontos az úszásstílus megállapítása, amikor (legalábbis a berakott képen) két Vegyes is szerepel - az idők alapján 1-1 hosszon belül?
A plusz-mínusz 1-2 hossz pedig alkalmatlanná teszi a feladatra - ennyire pontosan én is tudok számolni. Vagy becsülni. Vagy tippelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia