Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ezt a kötetlen kötetlenséget én is tapasztalom, nálam így van:
Na most az tényleg remek, hogy nem kell a csatlakozót koptatni, illetve, hogy nem fordulhat elő olyan, hogy “be van dugva” csak elfelejtkezik róla az ember és csak akkor veszi észre, mert pl este van, amikor kitépi a kábelt, és esetleg roncsolja az a Type-C csatlakozóját a készüléknek. Ez a jó része a dolognak. A kellemetlen pedig az - és erre nem találtam még megoldást - , hogy a vezetékmentesség ellenére még kötöttebb vagyok mint az A54-nél ahol bár lóg a vezetéken de a kábelhosszáig szabad vagyok! Tudok rajta telefonálni, böngészni stb. Itt ez nincs. Kihangosítva tudom használni az S24 FE-t, de amint elveszem a dokkolóról már nem töltődik, akkor ugyanott vagyok mint bármelyik mobilnál amelyik nincsen töltőn. Ha pedig órákig akarok böngészni, akkor nem feltétlenül akarom, hogy merüljön közben.
Most az van, hogy az S24 FE-t használom a legkevesebbet, mert az az ágyam mellett van, az A54 és az iPad meg az ágyamban
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs benne semmi kiemelkedő, nem is ez a legjobb ár-érték arányú készülék, de megvannak benne az alapok, hogy elégedett legyen vele a vásárló.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest