Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Szabi2121
tag
válasz
gycsabesz
üzenetére
Na elmentem az ELECTROWORLD be, és meglepődve tapasztaltam szívélyes hozzá állásukat! Pont belebotlottam az osztály vezetőbe, így nem is kellett várnom.
Elmondtam neki, hogy a múltkor amikor vissza vittem 3 napon belűl akkor az adot kolléga mit is mondott, és mit ad isten épp az említett kolléga is megjelent( ilyen szerencsét)!
Ugye a szokásos szöveg elhangzott, majd mondtam, hogy a Samsung mit mondott a telefonba. Ezt el is fogadták, mondták,hogy ezt nem cáfolják, csak az a bibi, hogy amiket ők árulnak Samsung termékeket azok nem a Samsung Hungária Által forgalmazott termékek hanem ők közvetlen a Sam... Európától szerzik be! Vagyis azok teljesen más feltételekkel vállalnak garanciát! De gondolom azért, hogy ne válljunk el rossz szájízzel elkérték atelszámom meg anevem és utána fog nézni ennek az ő beszerzőjük, hogy mi is az igazio garancia feltétel náluk!!! Ki érti? Nem tudják egy SalesManager nélkül?Na lényeg az, hogy az említett bolt az ELECTROWORLD nagyon rugaémasan állt a dolgokhoz, ezért köszönet nekik!
De majd hétfőn kiderűl az igzság!!!!
Addig is köszönöm mindenki segítségét!!!!

Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Garmin topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest