- Fórumok
- Monitorok
- Samsung 152x
- (téma lezárva)
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minidisc walkman - tapasztalatok - tanácsok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tomcica
addikt
-
ISZOLE
senior tag
Up.
-
ISZOLE
senior tag
Tegnap megnéztem a monitort kicsit közelebbről. Most megint nem értek valamit. A natív/maximális felbontása a műszeki adatok szerint 1024*768. Az eladónak hiába mondtam, hogy ne állítsa nagyobb fölbontásúra a képet mert nem fogunk látni semmit, ő csak följebb srófolta. És láss csodát a monitoron stabilan megjelent a kép. Most akkor hogy is van ez?
-
ISZOLE
senior tag
Utánanéztem a háromnapos cseregaranciának. A Samsung supportja egy szervíz telefonszámot adott meg ahol azt mondták, hogy igaz. Amennyiben a kereskedő nem tudna a dologról akkor el kell vinni a cuccot egy Samsung monitorszervízbe ahol kiállítanak egy csereigazolást és azzal vissza lehet menni az üzletbe. A három nap a bolt nyitva tartása szerint értendő.
-
ISZOLE
senior tag
-
tomcica
addikt
-
ISZOLE
senior tag
Na mégegyszer megpróbálom felhozni hátha jár erre valaki...
-
ISZOLE
senior tag
-
tomcica
addikt
-
ISZOLE
senior tag
Senki más?
Pedig a SEXben is benne van... -
ISZOLE
senior tag
Semmi gúnyosat nem akartam írni, bocs ha félreérthető volt.
Valóban komolyan érdekel a dolog, mert ugyebár a boltokban ilyesmiről még sose hallottak. Szóval jó lenne valami konkrét dologgal a kézben nekivágni. Vszeg írok a Samsungnak és megkérdezem. -
ch.peter
aktív tag
-
ISZOLE
senior tag
Szia,
nekem egy Samsung 152 S van, ami az X-nek egy butított verziója
(válaszidő ~25ms , nincs magic bright, és 350:1 helyett 330:1 a kontraszt)
Amit az S ről mondani tudok valószinűleg igaz az X -re is hiszen az egy jobb darab:
Netezésre, filmezésre, még játékra is jó, rajzolást még csak az egér iszonyat gyors rángatásakor tudtam kicsikarni belőle.
Pozitív, hogy ha a vásárlás napjától számítva 3 napon belül pixelhibát találsz, akkor már egy hiba esetén is cserélik a monitort
(ha jól tudom, ilyen csak a Samsungnál van)
Nekem kimondottan tetszik, főleg, hogy egy 5éves Daewoo monitort cseréltem le:)Ez a csodálatos cseregarancia hol van leírva?
-
ch.peter
aktív tag
Szia,
nekem egy Samsung 152 S van, ami az X-nek egy butított verziója
(válaszidő ~25ms , nincs magic bright, és 350:1 helyett 330:1 a kontraszt)
Amit az S ről mondani tudok valószinűleg igaz az X -re is hiszen az egy jobb darab:
Netezésre, filmezésre, még játékra is jó, rajzolást még csak az egér iszonyat gyors rángatásakor tudtam kicsikarni belőle.
Pozitív, hogy ha a vásárlás napjától számítva 3 napon belül pixelhibát találsz, akkor már egy hiba esetén is cserélik a monitort
(ha jól tudom, ilyen csak a Samsungnál van)
Nekem kimondottan tetszik, főleg, hogy egy 5éves Daewoo monitort cseréltem le:) -
faster
nagyúr
-
ISZOLE
senior tag
Nem tudom a reagalasi idejet,ha 20 ms felett van akkor csak irodai munka - nincs filmnezes se jatek rajta,ha 16 ms alatti az ertek (szerintem nem) akkor mindenre jo,de azert illik tudni,hogy ezek a monitorok kb 6-7 ev minkara lettek keszitve,utana dobhatod el!
Ez van - lehet vasarolni,mert azert olcsobb mint egy jo szemuveg :)A gyártó szerint 17ms, ezért érdekelnének a tapasztalatok.
-
tomcica
addikt
Nem tudom a reagalasi idejet,ha 20 ms felett van akkor csak irodai munka - nincs filmnezes se jatek rajta,ha 16 ms alatti az ertek (szerintem nem) akkor mindenre jo,de azert illik tudni,hogy ezek a monitorok kb 6-7 ev minkara lettek keszitve,utana dobhatod el!
Ez van - lehet vasarolni,mert azert olcsobb mint egy jo szemuveg :) -
ISZOLE
senior tag
-
hbbalint
aktív tag
-
ISZOLE
senior tag
-
hbbalint
aktív tag
-
ISZOLE
senior tag
-
Out
addikt
-
anaqer
veterán
Az lehet, de valami nagyon hájtekk... 152x... :t
-
hbbalint
aktív tag
-
ISZOLE
senior tag
Erről van valakinek tapasztalata?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Samsung 152x
- (téma lezárva)
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amazon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- BMW topik
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ASUS PRIME X570-P Alaplap
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest