- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
Igazából ebben az a fura, hogy én még egy komolyabb szervezetnél nem láttam syno-t bizalmi feladatra, vagy SAN van vagy valami distributed storage megoldás (pl.: ceph) úgyhogy nemtudom kitől remélik a ritka Ft-ot
Kkv-k nál más a sztori, oda szeretik pakolgatni a sysadminok mert gyorsan felelhet configolni, viszonylag gondozás mentes, de ott is azvan ha már nem x az ár a hdd-k miatt hanem x*3 azt már nem biztos, hogy olyan könnyen lenyeli az ügyfél, és ha igen akkor is elgondolkodik rajat az admin ha x*3 mat elkér de x böl kihozza némi annsibele meg egy mezei vassal akkor az neki deal.
Másik meg hogy csak egyszer fordul elő h nem tud időbe beszerezni syno brand csere hdd-t és emiatt izzadni kell mint k*** nak a templomban h meg ne adja mégegy disk magát a raidböl, biztos lehetsz benne h a büdös életbe nem vesz ilyet többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest