- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiko81
csendes tag
Sziasztok!
Hát elég régi a topik, de hátha tud valaki reagálni.
Amit leírtatok nekem nem igazán vannak olyanok.
A saitek saját szoftverét tettem fel, tehát nem csak felismertettem az xp-vel.
Nálam nincs gain.
Viszont van "single pedal axis".
Ez csak 1 tengelyre butítja a dolgot, és teljesen mindegy, hogy 1 vagy 2 tengelyesen használom mindkettőnél azt csinálja nekem is a NFS Pro Street, hogy a menüben ugrál lefele, tehát mintha a fékpedál nyomva lenne mindig.
Microsoft kormánynál ugye csak annyi volt, hogy állítottam a tengelyek számát szintén kocka kipipálásával, de itt valami miatt nem műxik.
Talán tudja valaki a megoldást, vagy azt, hogy amit már itt leírtak megoldást azt hogy hozom elő, mert a tulajdonságoknál nekem más van.Köszi.
-
maxcooper
tag
THX! Janesz még1xr
Egyébkén a problema megoldása végig az orrunk elött volt mert a manual-ban benne van a dolog...szóval köszi azért!
Tsá! -
maxcooper
tag
Papíron megvan a megoldás, majd holnap kipróbálom....
...kösz a segítséget....
...elbeszélgetek én magammal is
When I start my driving game my car's brakes/gas are permanently on and I can't stop my car from reversing/moving forward. Why is this?
A2:The R440's pedals can be set up in two different configurations - Combined (2 axis) or Separate (3 axis), provided you have downloaded the driver from our downloads page. What this means is that in Combined mode the pedals act much like a joystick would - they become two halves of the same axis so pushing the gas pedal would be like pushing a joystick forward and pushing the brake pedal would be like pulling the stick back. Most games support this type of axis for the gas and brake actions. The Separate mode gives each of the pedals their own independent axis - much like in real life, you can press both pedals at the same time and get response from them whereas pressing both pedals together in Combined mode just cancels any movement out. Some of the more modern racing games allow for this separate axis mode for added realism however if the wheel is set to Separate mode in a game that does not support it then it will behave as if the gas or brake are held down permanently. To solve this simply go into the Properties screen for the wheel in Game Controllers/Gaming Options and untick the box that says Operate Pedals Separately and the game should then respond correctly. -
maxcooper
tag
Halihó!
Vannekem egy ilyen - tudom nem elit, de nekem teljesen megfelel - Saitek R440 FFB-s kormányom, nem is lenne vele semmi gond, csak annyi hogy nem minden játék kezeli frankón (vagy a drájver?!).
Olyan problematikák adódtak eddig hogy:
- gázpedál csak félig benyomás után kezd el fogni
- ue. + ha felengedem fékez (és vagy tolat)
- NFS Most Wanted-ben (tudom nem épp szimulátor) él az 1. probléma + a menü meg van kergülve és ha nem nyomom félig be a gázpedált akkor automatice elindul lefelé mintha lefelé lapoznám a dolgokat.
Na már most az utolsó ami nagyon aktuális!
Tudom azt hogy van egy ilyen beállítási lehetőség hogy
''Map Fore-Alt (Y-Axis) forces to Right-Left (X-Axis) forces''
ami elvileg azt állítaná hogy 2vagy3 tengelyes legyen a cucc (jól gondolom ?!)
Na most ha van valakinek bármi ötlete tapasztalata akkor ossza már meg velem legyen kedves!
THX! Előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest