- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
mgabesz87 #11084 üzenetére
Tessék, ezt szedd le, ez tutira megy 8.1 alatt is, most is használom:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl v1.0006 +9 TRAINER / Caliber/CH -
genndy
addikt
Tessék, GameCopyWorld. Van minden verzióhoz.
-
genndy
addikt
válasz
kislaki92 #9596 üzenetére
Ez a SOC topik, jó helyen vagy
Lehet hogy dobozosan már nem nagyon van (illetve Vaterán, hwaprón találhatsz), de karácsonykor biztos hogy lesz akcióban a Steamen mindhárom rész, onnan tutira beszerezheted (3,5€-ra szokták leértékelni).
Van más digitális boltban is, még talán olcsóbban is, de a Steam Áruházból tutira meg tudod venni itthonról is. -
genndy
addikt
válasz
Colonel993 #9373 üzenetére
Akkor a topikon belüli kereső használata erősen ajánlott. Ott van jobb felül.
-
genndy
addikt
válasz
Colonel993 #9366 üzenetére
Tessék, az OL 2.2-höz.
-
genndy
addikt
válasz
grizlisandor #9327 üzenetére
De igen, a f.i. csoporté ahhoz való. A magyarításból az 1.2-t szedd le.
-
genndy
addikt
-
genndy
addikt
Tegnapi hír a Magyarítások Portálról: elindult a .f.i. csoport honlapja!
http://blog.ficsoport.hu/Örömteli dolog, főleg shield kolléga számára
-
genndy
addikt
válasz
#90933760 #8953 üzenetére
Mod nélkül:
- használódnak, de nem lehet javítani őket - elad, újat vesz/szerez
- nem lehet fejleszteni. Esetleg találhatsz spécibbet (távcső, nagyobb tár), de el fog használódni, és nem fogod tudni javítani
- természetesen csökken a védőképesség ahogy romlikEnyhe moddal: Complete - mindezek javítva, és a játékmenet nem változik
-
genndy
addikt
-
genndy
addikt
Itt valami kavarás van:
- OL-t ne keverd a Complete-tel, két külön mod
- TSL16b-ék a Complete-hez készítettek magyarítást. Ehhez viszont nem a STALKERHU-v1.20-t kell feltenni, hanem a STALKERHU-v1.00m-et (ez sajnos az oldalukon nincs jól láthatóan kiírva, de a .zipből kiderül)
- hogy ugyanők csinálták-e az OL magyarítását, azt nem tudom -
genndy
addikt
Köszönet a fáradozásért!
Teljes listát nem tudok felsorolni, de ha jól tudom, általános probléma van a mellékküldetéseknél: a megbízó által kért tárgynak nem a neve jelenik meg (magyarul / angolul), hanem az azonosítója (tehát valami ilyesmi: enc_weapons1_wpn-abakan)
Ha valaki jobban tudja, kérem erősítsen meg vagy cáfoljon, mert régen játszottam a játékkal, lehet hogy zöldségeket beszélek!(#8757) Dhampir : Igen, benne van a nevében és a mellékelt readme-kben is.
-
genndy
addikt
Szia!
A STALKERHU-v1.00m.zip fájlt használd, elvileg ez való a Complete módhoz, de nekem is volt hogy néhány küldetésnél csak a hivatkozást írta ki. Ettől még a küldetés megcsinálható, mert mutatja a térképen hová kell menni. Tudtommal plusz mod nem kell, és nincs is más fordítás.(#8719) cs1rk3 : Atmosfear, Absolute Nature, Absolute Structures (linket most nem tudok adni, ilyen néven keress rá és a készítő oldaláról szedd le, mert más linkek már nem nagyon élnek (filefront, moddb pl. nem)
)
-
genndy
addikt
válasz
Plazmacucci #8671 üzenetére
Némmá, tényleg!
De lökött vagyok, ezt nem is próbáltam. Kösz! -
genndy
addikt
válasz
Plazmacucci #8669 üzenetére
Honnan szerezted be az Absolute Structure-t? Nekem moddb-n és filefronton is azt írja, hogy nincs már meg a fájl, nem tudom letölteni.
-
genndy
addikt
válasz
Plazmacucci #8665 üzenetére
Complete és Absolute Nature amit én tudok, ezek simán mennek együtt is.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie #8655 üzenetére
Grafikára és bugfixekre tényleg nagyon jó a Complete, most én is azzal tolom.
Ha a géped bírja, akkor emellé még az Absolute Nature pakkot felteheted.
Van még sok mod ezen kívül, ami jobban belenyúl a játékba, de azokat nem ismerem. -
genndy
addikt
Na megpróbálom újra: #8619 kérdésemmel kapcsolatban ötlet, javaslat?
-
genndy
addikt
válasz
dredbiro #8624 üzenetére
1. A visszaszámlálónál csak futni kell. Érj be az erőműbe, mielőtt lejár, különben meghalsz.
2. A "fontosaknak" kinézőket teljesítened kell, hogy beszélhess a doktorral Agropromban, aki aztán Pripjatyba irányít, és meg kell szerezned a dekódert. Így kaphatod meg a legjobb véget.Más: korábbi kérdésemre nincs senkinek tippje? #8619
-
genndy
addikt
Sziasztok!
Hozzátok képest kispályás vagyok modolásban, mert én csak a STALKER Complete modot tettem fel, meg az Absolute Nature-t.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a fegyverek távcsövébe teljesen "bele tudjak nézni"? Nekem nem tetszik, hogy körülötte látom a tájat, ez nekem idegen, ha az ember távcsőbe néz, akkor a teljes szemével néz bele.
Addig eljutottam, hogy ha a \gamedata\textures\wpn\*_crosshair* fájlokat törlöm, akkor közelítek a megoldás felé, de akkor meg ovális lesz a lencse. FullHD-s monitorom van, 1920x1080-ban játszom, jó lenne elkerülni az emiatti torzulást. Van erre valakinek tuti módszere, hogy mit kell törölni/kicserélni/felülírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest