Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
patchek mind fel vannak rakva?
Ha igen akkor egy régebbi catalyst is lehet megoldás (pl. 9.6), mert 9.12 már inkább 5xxx szériáhz optimalizált, emellett ez a játék már akkor kijött mikor még a 4xxx se volt sehol...nekem csont ugyanaz a karim mint neked (és a geme-el is nyomtam még év elején)
-
emre
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem nem steam-es verzióm van.
A hanggal nekem soha nem volt problémám.
Az önárnyék ebben a game-ben nekem szintén új, a call of pripyat topikban viszont előfordult párszor. Az fsgame.ltx-ben kellett átírni pár sort, de nem tudom hogy itt működne-e a dolog.
A v-sync-et passzolom. -
Brent
aktív tag
válasz
Scholes9
üzenetére
A játék elejétől a végéig egy megfogalmazhatatlan hangulat árad belőle. Mindvégig szorongsz a gép előtt ülve vagy vmi hasonló.
Ezt nagyon jól megfogalmaztad tényleg így van! És erre a szorongásra nem kicsit rádob a menü zenéje az nagyon kemény! Bár már nincs sok ebből a szorongásból mert már nagyon sokat játszottam a shoccal. (most Clear skyt nyomom)
De emlékszek amikor először játszottam a Stalkerral tényleg olyan nyomasztó volt amikor meg abbahagytam szinte fellélegeztem hogy na ezt az 1 órát is túléltem úgy hogy nem ettek meg és nem lőttek le

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igaz abban mindkét játék bent van.

shield