Hirdetés
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom
üzenetére
Elindult vele, de egy idő múlva kilép. Azt is megpróbáltam, hogy átmásoltam egy másik op rendszerre, de ott is kilépked.Még van egy ötletem, azt megpróbálom hátha működésre bírom. Egy próbát megér.
A STALKERSOUP-nál is úgy jártam hogy kidobált, másik rendszerre telepítettem fel és ott működik.

Még az OL2.2-vel küzdök (szó szerint). Végig vittem, de még szeretnék vele kicsit bibelődni, vissza menni bárba. De a rohadék állandóan kilép pripyatban. Megfigyeltem hogy idő szerint mindig akkor lépett ki. Gondoltam kicseszek vele végig alszom azt az időt, de ez sem segít mert idővel megint kidob.
Nagy türelem kell hogy STALKER legyen az ember.
S.N.I.P.E.R.-rel nyugtatom most magam.
A letöltés most is kb. nyolcadszori próbára elindult.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield