Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
a "meet kruglov" failed valószínűleg azért van, mert meghalt, az általad linkelt képen lévő "kísérd kruglovot..." pedig az a rész, amikor fusz vele kb. a helikoptertől, a katonák pedig lőnek/üldöznek. Erre biztosan emlékszel. Találkozol a yantari bejáratnál egy fószerrel, illetve azelőtt, mielőtt belépsz yantarba, de ennek nincs jelentősége. Kruglov pendrivejára van szüksége a főszálhoz.
rétisün: Én először, amikor még nem figyeltem a pda-t halva találtam, megölték a katonák, mert nem kapcsoltam időben. Elvettem tőle a pendriveját, elvittem yantarba, és folytattam a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield